|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
E dobro zboris Deki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
e sada evo moje iskustvo.
imam na nalogu 3uad-1, onda sam kupio uad-2solo. Registrovao se, napravili mi 2grupe itd itd. Pisao njima da mi prebace uad2 u grupu sa uad-1, UA podrska je to odmah uradila. Kada sam prebacio sve uade u jednu grupu kupio sam multibend kompresor. Na UA sajtu u "my systems" se prikazuje kao da je taj multibend na svim karticama. Imam samo jedan isti regkey koji sam dobio. Ali, kada sam prebacio uad-2 u drugi komp desilo se sledece: Multibend radi samo na uad-2! dok kada probam da ga aktiviram na starim uad-1 mi regularno prijavljuje da je moj test period od 15dana istekao i da kupim plagin. Naravno dok su mi sve kartice bile u istom kompu sve je radilo bez ikakvih problema. E sada vi meni lepo objasnite u cemu je caka? eto mojega iskustva
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Meni radi na drugom kompu sve sto sam kupio i posle transfera. Samo novi regfile i radi. Jedino mi prijavi prilikom aktivacije reg da mi fali uad2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
da ali ako bi ti sad kupio neki novi plug, da li bi ti on proradio na obe mašine?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Kupio sam 4 nova pluga i radi na drugoj masini.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Radio bi sigurno zato sto su reg fajlovi vezani za karticu a ne za masinu. Ako imas software i reg fajl od kartice mozes da je bodes u sto masina i na svakoj ce da radi. Malo je zbunjujuce samo sto Uad1 i Uad2 rade odvojeno i u softveru biras koji ce plagovi na kojoj kartici da ti rade i onda moze da se desi da ti prijavljuje da neki plagovi ne rade jer su bili postavljeni da ih gura Uad2 a ta kartica je recimo izvadjena iz masine, i onda se samo prebace u softu da ih gura kec i nema problema. Ovo sto Hollywood rece mi je prosto neverovatno. Obavezno im posalji mail i pitaj sta se desava, resice ti to odmah sigurno...
Pozz
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
suština mojeg problema je sledeća - imam 2 drugara koji imaju još 3 uad1 karte. I nameravaju još da kupuju pluginova za njih. Ja sam danas prodao svojeg i spremio se da sutra pazarim 2ku, ali ne bih da napravim problem njima, obrisavši im plugove sa naloga. A definitivno su te 4 karte u 3 različita kompa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Mason
|
![]()
Radi... provereno ;-) Uzeo ja Harrison 32c i radi i kod prijatelja sa UAD-1.
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Radice to sigurno... nego bi bilo dobro da prvi put kad se stavi u masinu, to bude masina od tog tvog ortaka zajedno sa Uad1 i tako se registruje. Onda ce odmah otici u grupu se kecevima. Posle toga skines reg fajl, izvuces svoju dvojku, steknes je kod tebe u komp, instaliras najnoviji softver, reg fajl i cepas... Pozz
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
ajd MOLIM VAS, ko je od vas slao mailove UA, da mi forwarduje te mailove da vidim šta ste im i na koji način tražili a da su vam ispunili želje. PLIZ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instaliranje na postojeci DATA file | pulsar 2 | Audio Software | 17 | 04-01-2016 11:59 AM |
Registracija powercore pluginova | Shot | DSP forum | 1 | 28-02-2009 09:13 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
Registracija? | dvuckovic | Predlozi i sugestije | 22 | 19-01-2007 03:27 PM |