|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Jos nesto...
Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
DAMN RIGHT!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala ljudi...Bas sam hteo da cujem vasa strucna misljenja...Sto se mane tice ostajem pri Sonarau verovatno samo da mi stigne osmica,a nisam skapirao koji live da probam Cubase live,alberton live,nisam bas najbolje skapirao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
alberton live
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ma koristim i albertona u produkciji ali mi nije primaran seq vise mi je za live zasta je i namenjen ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
???? koje midi plagove ??? koristim sve sto moze da se koristi , ableton kao glavni daw ne koristim , program je veoma koristan ali posto neke stvarcice koje su kao funkcionalne tj trebalo bi da budu kao sto je sync sa hardware-om uopste ne radi , cuo sam od nekih ljudi koji su sinkovali 2 abletona isto nije radilo , koliko god mi koristan bio a i drugima ne moze da iznese ulogu glavnog daw-a tj sekvencera , za live nastup tu je stvarno top notch , radio sam samo sa njim vise od mesec dana skoro pa 24h na produkciji i nije bas komotno ali navikne se covek ako se potrudi ... ima odlicne zezalice ali za neke malo ozbiljnije stvari nije bas sjajan . zato ga ne bi nikom preporucio kao sekvencer pogotovu ne nekom koje pocetnik .
a sto se tice "Sviranja" naravno da postoji trollo koji tastaturu pretvara u klavijaturu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pa ja koristim live kao glavni sekvencer i sasvim mi je ok, midi efekti su mu odlicni sam treba skuzit stotinu mjesta na koje se mogu primjenit, kad covjek udje u drum, instrument i midi rack alberton postaje pravo modularno cudo. E sad da snimam vise zivih instrumenata ili da imam vise hard synthova onda bi vec malo promislio o koristenju neceg drugog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
sto se "sviranja" tice, ne treba ti trollo, ableton vec ima podrsku za sviranje preko tastature. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |