|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
posto si verovatno duboko u "minimalnom" , mozda ti se ovo cini bolje od drugih...ima malo i "arty" fazon - ali suvise je avangardno...dobri zvukovi, ali to sto mu (u ovoj pesmi) brojanje ide bezveze i teme su sve nedovrsene itd..(posto ne slusam pod narkozom) pocne odma da mi smeta.. Ovo je "butique" muzika za drustvo u cosku....(mali klub, sa malo ljudi u tom fazonu) dal' ima dubinu?...jeste mracno je malo i morbidno, da li je art? danas sve moze da se svrsta u art..! Da li je kvalitet? Mozda u tom pravcu muzike? U meni sve to, kad cujem ovakvu produkciju, budi pitanje: "Chemu?" i ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ehh... sto ljudi sto cudi... sto zena dvesta sisa...
![]() ![]() ... ja ne kontam tu elektronsku muziku (ili neke pravce posto mi se nesto i dopadne) pa necu ni da komentarisem, a i stalno cujem od konzumenata iste da ih stvari "rade" i "voze" a to ja mogu da kazem samo za "smesne cigare" ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Da se ne proba nesto od droge na tim zurkama, od smesnih cigara pa na dalje, kapiram da ni pola publike ne bi kapiralo elektroniku, niti da bi ti koji prave napravli ensto toliko drugacije i toliko dobro (mada je velika vecina sranje ![]() Nekako ti se prosiri svest i kada skapiras, onda ti droga vise ne treba, sem ako je muzika tesko sranje, a na takve zurke ne ides ![]() Naravno da ima komana koji samo peglaju po zurkama, nije da nema, moza su i u vecini, ali ja pricam kako neko ko je relativno normalan kao ja ( ![]() Ja samo ne znam koja droga treba da bi se skapirala gitarska muzika ![]() Slusao sam je od malena i nikada mi se nije svidjala (osim slashovih solaza ![]() ![]() Posle kada sam se doselio iz Herceg Novog i otkrio celu elektronsku scenu sa svim tim zvukovima, basovima ritmovima, mojoj sreci nije bilo kraja, osecao sam se kao ruzno pace (posto su svi slusali neku muziku, a ja psoto sam bio sikren nisam slusao nista jer mi se nista nije svidjalo) koje je napokon naslo svoju porodicu (elektroniku) ![]() Kada osetis nesto takvo, znas da je to to, tu nema ovo dabearovo, svidja mi se 15 minuta pa posle daj nesto drugo, to su pravi osecaji koji dolaze iz nas a ne implementirani osecaji kapitalistickog drustva bla bla ![]() Naravno da ne omalovazavam gitarksu muziku, kapiram da je ona nekome kao meni elektronika, i naslusao sam je se dosta samo kazem koliko smo razliciti ![]() Ali eto kad sam prvi put cuo govija, rekao sam ovo je ovo je MEGA!!! ![]() Salim se nisam, to bi Dabear rekao, svidela mi se muzika, odmah sam je iskopirao kod sebe i od tada je slusam kad god imam priliku, i uopste mi nije dosadila, svaki put mi je milina da slusam, a eto gitara je, ali akustara ...
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 30-11-2008 at 01:32 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ...evo malo Pat Metheny-a za predah... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jFM-ZX5Trro ...ili Buzz Feiten..... http://www.youtube.com/watch?v=5jM6O3IGUl0 Sve je to "gitarska muzika",i da bi skapirao poslednja stvar koja ti treba,je droga... ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
trazio si konkretan odgovor i dobio si ga. od tebe nisam trazio nikakvo objasnjenje niti opravdanje. sto se narkoze tice, ne znam kako te nije sramota pre svega da vezujes bilo koju muziku sa drogom???? ja elektronsku slusam preko 20 godina i nikad se nisam drogirao, svi koji me poznaju znaju da sam straight, cak mozda i preterano. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ma ti si onda lud, ko bi ono mogao da slusa straight, vidis ja sam stalno drogiran, zato nikada nisam ni skapirao gitarsku muziku, jer za nju moras biti straight
![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |