|
|||||||
| Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
jbga, proveo sam vise od 12 godina u epicentru Dance muzike..oko mene su u studijima bili neki od vrhunskih dance producenata i DJ-a, radilo se puno, naucilo se puno...smatram da sam za to vreme stekao osecaj i "uvo" za dance koji ce da radi u klubovima. Ukoliko mislite da je to lako izvesti - nije!!
Ovaj Guru Josh ce da pali na koji god dance floor da ga bacite - ima elemenata koji ce da povuku i komerc masu i onu drugu...dok na primer, neki minimalni i brutalni techno NECE raditi na svim dance floor-ovima!! jos jedan okazatelj je broj gledanja na You Tube-u - to vam je u zadnje vreme veliki barometar za popularnost pesama.. sve zajedno - vise od 24 MILIONA hits.... primera radi - Richie Hawtin na You Tubu, nijedan klip nema vise od 60.000 viewings! e sad, ja nisam kriv sto je ceo svet glup i sto slusa komerc muziku... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
ali naslov je bio " kakav bass rif!! " ..... pa sam poslusao i smorio se .... A i Barbie doll i Itzi bitzi ini mini yella wodka red martini .... su bili neprikosnoveni hitovi svojevremeno , ali opet ne mora da znaci da tu ima ikakvog kvaliteta ![]() Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Jesi li procitao ceo thread ? Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Izvinjavam se MKDSL-u ako sam nehotice uvredio firmu. Ma da, pročitao sam ceo thread, i jedino sam ukapirao da je kvalitetno ono što se nekome dopada a da je sve ostalo njesra. Je li trebalo još nešto da shvatim? Osim da onih 20+ miliona posmatrača nema pojma. Pa nemaju oni pojma, ako ti je za neku utehu. Oni ne znaju šta je kvalitet, njima je važno da ih "radi"... Pozdrav, Vasa P.S. (edit) Što se tiče bass riffa - stvarno je kvalitetan (to u prevodu znači - meni radi). Volim shuffle, šta ću.
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 27-11-2008 at 07:36 PM. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Mozda sam umoran ( u stvari sigurno da sam umoran ) pa ne mogu da nadjem smisao u ovome sto pises ..... probacu sutra ponovo
![]() Pozdrav |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
kakav bre sad mk56k?
odakle vam bre on sad uopce? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
pa u nasim krajevima je uvek bilo poznato da sve sto svima (masama) radi - sranje, i da "mi - masa" neznamo sta je dobro i da nas manipulisu i ispiraju mozak! Nista novo.... Samo mi smeta (malo - jer sam oguglao na sve to) kad mi neki muzicki hobista ili "posle sljake" part-tajmer, koji se "bavi" muzikom, prica o artu i vrednostima i umetnosti.. jedina muzika koja moze da se poredi sa umetnoscu je klasicna muzika - sve ostalo, nek prica ko sta hoce - je potrosacka roba / konfekcija. Nesto je "kinesko" (slusa se dva tri meseca - ili iscepa se posle 2-3 meseca) ili dobra marka (moze da se slusa nekoliko sezona / moze da se nosi nekoliko sezona i ne cepa se, ne bledi...) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
ma decko(i),ajde oladiii... alo ljudi,moderatori,netko...! ajd ovo malo utisajte,previse susti! zao mi sto potrosih vrijeme na citanje ovog prepucavanja! valjda kuriozitet...
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Klasicna muzika je 90 % narucena muzika za razne evente i sl ..... jedino sto je korisno je sto je samo kvalitet ostao ..... a gomila djubreta je zaboravljena ......... i to djubre nije umetnost jer nije kvalitetno Pozdrav Last edited by Max; 28-11-2008 at 04:31 AM. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|