|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
Ok je muzika, bass mi nije po volji bash, ali kao sto i sam rece da ces da ga doradish, tako da nemam nekih zamjerki...
Ali mi jednostavno mi sve to ne radi sa timbetovim vokalom.... Ili bar sa ovom numerom. Kao da su razlicite pjesme ![]() Dobro, itekako pretjerujem kad kazem razlicite pjesme... Ali nekako mi jednostavno ne lezi.... Subjektivna kritika..... ![]()
![]() |
#52 |
Moderator
|
![]()
heh.. ok.. hvala.. ti si navikao na malo tvrdji rep, rekao bih..
![]() hvala na komentaru.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
Ma navikao sam na svasta nesto. Bio rep ili ne.....
![]() Nego jednostavno mi ne lezi kao cjelina.... Ono... Kad u glavi razdvojim trake audio/midi.... Sve ok....A kad slusam srendano sve u wav, pobrkaju mi se lonchici i emocija.... Sve u svemu, daleko od toga da kazem da je lose.... ![]() EDIT: A i mozda je to do toga sto sam spavao danima u sobi pored kompova kad je mario radio spot i besomucno puta cuo original.... Bice da je do toga......
aje Last edited by Rhino; 23-10-2008 at 04:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
|
![]()
veoma moguce hahaah...
aj poz.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bad copy u VIP VB | OFF | Pricaonica | 163 | 31-03-2008 11:28 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |