|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
moderator
|
![]()
'Soul' ? Auuu...Mislim da treba da googlujes sta je zapravo zanr zvan 'soul'..
![]() Ja se ne 'lozim' ni na kakve fore,neki ljudi instinktivno koriste svoju boju glasa i uspesno se sluze dobrom tehnikom do koje su dosli spontanim putem,drugima je potreban coaching da to postignu,treci su tvrdoglavi i nemaju pojma sta rade,cesto zavrse sa polipima i bednim izvodjenjem. Svaki pevac koji se upustio u muzicki biznis je imao coaching,neki cak i idu na re-training svog glasa).Ne znam koje si ti to crnce iz podzemne zeleznice imao priliku da cujes uzivo pa da tako nesto kazes.Jer i crnci na koje se pozivas su isli na casove,i Stevie Wonder,i Ray Charles,i Michael Jackson,i Aretha Franklin,the list goes on n on. Quote:
![]() |
![]() |
#102 | |
moderator
|
![]()
Hahah eto u isto vreme smo ga pomenuli.Da, Ray Charles JESTE isao na casove pevanja.
Balthazar,uz svo duzno postovanje,nisi informisan,pricas o svemu napamet iz neke tvoje teorije bazirane na iluzijama u kojim dobri muzicari i pevaci padaju s neba bez ikakvog rada,nisi ni gledao (bar si tako rekao) nastup Anastasie koji toliko branis. O cemu tacno pricamo u tom slucaju :-S Quote:
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 02-10-2008 at 01:35 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() a evo da malo i googlamo : Quote:
Last edited by balthazaar; 02-10-2008 at 01:47 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
moderator
|
![]()
Pa ako je tebi Anastasia merilo dobrog pevanja,mogu da zamislim kako to zvuci...Al ajde da ne pricam u prazno,ako zvuce zaista dobro,njima sigurno pise na celu da li su isli na casove,ili se sami informisali kako da se sluze glasom,pa ti znas koliko su oni radili i ucili...tako si i za Ray Charles-a do sad verovao da nije radio na sebi i imao casove...
Svako ko je iole ozbiljan ce da uci,isto kao sto ne postoji producent koji se nije interesovao i radio vec se oslanjao na Boga i talenat nije dobio na kvalitetu,sto vi uvek prepoznate. Tako i ja nisam potpuno zadovoljna svojim zvukom i mislim da mi treba trening za zanr muzike kojim se bavim,da drzim svoj glas zdrav i u kondiciji,i uvek pevam sa lakocom i uzivanjem.
![]() |
#105 | |
Banned
|
![]() Quote:
E, da tačno je da vrhunski i najbolju muzčari padaju s neba. Čovjek se rodi sa tim što posle razivja ,jer se rodio da bi to razvijao, a to je najčešće i jedino što umije. Tu definitivno nisu presudni nikakvi časovi...ako ti moraš da ideš na časove, nemoj da nas ubjeđuješ da su časovi načinili najveće velikane onim što jesu... Last edited by balthazaar; 02-10-2008 at 02:00 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Moderator
|
![]() Quote:
@iva: 1. balti jedan od dobrih momaka.. 2. opet chujesh al ne slushash (ne chitash lepo shta je napisao) 3. slazem se sa njim u potpunosti, i ti bi da probash da ga razumesh.. @balti: crnje i nashe crnje su imali (i imaju) vishak vremena i frustracije.. ja to tako tumachim.. drugo, kad neko odrasta uz muziku, nastavice sigurno na tu stranu.. znam po sebi, a siguran sam da su i ostali chlanovi foruma bili aktivni slushaoci i u blizini (bar jednog) muzichara pre nego shto su krenuli u sve ovo.. ja sam davno davno u kraju sviruckao gitaru (bluz) i cepao azrine akorde (a,f,c,g) ![]() poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
moderator
|
![]() Quote:
Rekla sam u prethodnom postu na koji si selektivno odgovorio NEKI LJUDI PRIRODNIM PUTEM DODJU DO OSNOVE ZA DOBAR VOKALNI ZVUK,DRUGIMA JE POTREBAN NEKO DRUGI DA IM NA TO UKAZE. A u tom dobu o kome pricas su imali na sta da se ugledaju.Bilo je kvalitetnije muzike,a ne ela-ela-ela pevaljki.
![]() |
![]() |
#108 | |
moderator
|
![]()
1.Nisam uvredila Baltija,i kao sto vec rekoh,ove rasprave su razmene misljenja a ne tuca i nikad ne osudjujem nikog licno (bilo je izuzetaka doduse,ali ovo nije slucaj).Ukoliko sam mu rekla nesto sto ga je uvredilo,izvinjavam se,Balthazar.A ti opet advokatises
![]() 2.U cemu se slazes sa njim?Vec znam tvoje misljenje o tome da meni casovi nisu potrebni,ali objasni mi ako si ga ti bolje protumacio u cemu gresim? Quote:
![]() |
![]() |
#109 |
Senior Member
|
![]()
Evo ja tvrdim da Usain Bolt-ova tehnika trcanja je katastrofalna i da vara gledaoce sirom sveta,jer originalno ima jako kratak korak,ali neprirodno sireci noge,dostize taj veliki volume i na taj nacin vara gledaoce sirom sveta...
Trkaci sa takvom tehnikom su skloni cestim povredama prepona i obicno ne opstanu dugo na sceni... A videli ste ranije i onog Michael Johnson-a,...on je tek imao nepravilnu i smesnu tehniku... Last edited by Gianfranco; 02-10-2008 at 02:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |