| 
 | |||||||
| Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  21-08-2008, 02:17 PM | #18 | 
| Junior Member Join Date: Aug 2008 Location: zemun 
				 |  Re: Na?i (va?i) textovi 

Ja sam jako realna u textovima, uvek opisem situaciju bas onako kako se izdesavalo.. veujem da se i vama desilo da ste prespavali kod nekog koga u stvari ni ne poznajete ili sa kim niste dugo u vezi.. i evo pesme.. na tu temu.. Gde sam ja Jos ne znam kako dises a vec sam tu kraj tebe nosim tvoju majcu pijem tvoju kafu trudim da se naviknem Tu gde sam pala sinoc vodili smo ratove sad neki slatki umor i tvoj crni humor mi daje osmehe A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja nezni dodir nasih stopala a ko si ti i gde sam ja? Kroz prozor gledam kako grad beli se smrzava se jugo i ja cu voziti dugo kad krenem od tebe Pod jorganom se krijem da sat navijem a ti spavas mirno i bas ti je fino dok ja grejem te A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja Nezni dodir nasih stopala na tren se stidim jer noc je pobegla.. | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 10:24 AM | 
| Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 11:34 PM | 
| Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 02:30 PM | 
| SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 03:49 AM |