Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2008, 07:23 AM   #81
Max
Pro Member

Default Re: strahote na "banji 2008"

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
NE NE NE!!!! Nisam u organizaciji Suncanih Skala!!! Nadam se da si se salio,
jer za mene to moze da bude jednako uvredi!!!!...
Onda izvinjenje sa moje strane , jer imam drugacije informacije ......

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Hvala Svevisnjem, pa je Budva ove godine na "zivo" sto ce makar malo da smanji prisustvo neznalica i slagaca loopova, kojima svaka cast, ali ne moraju bas svuda da budu, i da se hvale kako su fantasticni aranzeri i ultimativni producentski timovi......
Sta se na kraju desava sa Budvom ??? Znam da se pominje gdin Stupar , Djelo Jusic i Niksa .... ali nigde sajta , nigde informacije ????

Kad je to ? Da li ce neko da prenosi kod nas uopste ???

Pozdrav
Max is offline  
Old 05-06-2008, 08:33 AM   #82
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
... ali ono sto sam planirao je rad na radio emisiji. Ideja je da se ljudi ponovo na neki opet drugi nacin vezu za radio (umesto tv-a) i stvoriti neku emisiju koju ce slusati svi oni koji cene kvalitetnu muziku (kojih svakako ima dosta), jer samih stanica koje imaju tako nesto je jako malo. (u odnosu na one druge) Sam novac koji bih ja zaradio tu, nije bitan koliko bi mi znacila cinjenica da tako nesto uspe, naravno i zato sto sam ja to radio, ali pre svega bi mi znacila cinjenica da postoje ljudi koji i dalje cene neke druge vrednosti. Eto, to nije neka velika stvar, ali se moze zvati nekom malom borbom protiv neuskusa...
... od toga leba nema... mislim sjajna ideja, ali da bi je ostvario moras prvo sebe uzdici na nekom drugom polju tj. moras se baviti necim drugim, zaraditi lepu kintu (ili da se udas dobro ), a onda iz patriotizma i ljubavi prema muzici ostvariti tu ideju. Pogledaj samo koji radio dobro zaradjuje pa vidi ko je vlasnik i sve ce ti biti jasno...
... a i onda, pitanje da li ces biti shvacen... jer ono sto je za tebe kvalitetno za nekog drugog je krs... kvalitet je relativan pojam... evo recimo sedim ja preksinoc sa zenom i ona ustane i pusti Nedeljka Gedzu.. ovaaj Baju... i sad, mene taj covek stvarno zabavlja jer kad mu cujem glas ja pocnem da se smejem... al' ne lezi vraze... ako bi ukinuo njegov glas iz nekih (naglasavam - nekih) pesama, dobio bi odlicnu poprok/dance jbm li ga pesmu... s druge strane covek ne falsira (glas i nacin pevanja ne komentarisem)... i sta sad da radimo? da li je to nekvalitetno? ili samo los izbor kompozitora kome ce da proda pesmu ...

Muzika generalno i nije kriva u vecini slucajeva. Mnogo veci krivac je tekst, jer danas svako moze da nalupa svasta i da to pusti u promet. Jezik je zloupotrebljen do bola, psovke, nedolicno ponasanje i velicanje sebe, droge, kurvica, para... su usle u bon ton...
Old 05-06-2008, 09:45 AM   #83
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Ej ja bio u banji na tom festivalu jedno vece.

zapravo isao sam na proslavu 10 godina mature, pa sam doso jedno vece ranije.......

...ali stigao sam samo na vaya con dios...

evo utisaka :

bubanj se cuo 20 metara od bine....a ostali deo benda mogao si cuti samo oko si najvise 10 metara od bine....

a bilo je par iljada ljudi.....pa ti pridji....

ovi sto su bili pjani vikali su kako je sdo jaja.....valjda im se pojacao sluh od alkohola....sve u svemu tuzno....

sebicno su napravili zvuk da ide kako treba za tv...la za raju skurcali dva tri svadbarska elektovojsa ili sta vec.....

tuga...

prosle godine je bila ceca e tad je bato gruvalo.....
bio je i Toto Kotunjo ali je smorio za medalju...

ima inace dva festivala jedan narodni ...i jedan zabavni

bilo je krsh pevaca i prosle godine...ove god nisam gledo ...nem tv...a nisam stigo da odem u banju kuci...

pozz
korenjak is offline  
Old 05-06-2008, 10:14 AM   #84
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
Slazem se, tako da bi mogao i ti sledeci put umesto "stariji" i "mladji", jednostavno da napises "@master29" i "@dexyco", ne treba necije konkretne greske generalizovati i pripisati i drugima...
Iskren da budem, nisam bas mislio na vas dvojicu. Mozda pomalo, posto ti jesi "mladji", a master29, jeste "stariji" (a na mastera sam malo mislio i pod onim "cast izuzetcima", posto je jedan od retkih koji je nesto rekao povodom svega konkretno...), ako pogledamo uopsteno, ali se nije post odnosio na vas.

Nemam ja problem ni da budem konkretniji, ali sam ovako napisao samo zato sto nisam raspravu hteo da svedem na "licni" nivo, posto to i nije tema, a nema ni smisla, a i nisam hteo da ispadne da prozivam bilo koga, jer mi to i nije namera.

E sad...Nisam mogao da ti kazem "Nemoj da se prepoznas", ali pretpostavljam da i to spada u tu mladalacku ishitrenost

Samo opusteno

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline  
Old 05-06-2008, 10:30 AM   #85
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Sta se na kraju desava sa Budvom ??? Znam da se pominje gdin Stupar , Djelo Jusic i Niksa .... ali nigde sajta , nigde informacije ????
To su ti ljudi. Niksa radi sa orkestrom.
Mislim da ove godine nije bilo konkursa, verovatno zbog toga sto su ljudi zvali pevace za koje veruju (mislim... "veruju"... Slao se demo snimak, ali opet, na poziv) da ce imati dobre pesme i koji dobro pevaju uzivo, posto je festival potpuno "ziv".
Kad se predavala pesma, morali smo da predamo i partiture za orkestar. Ne secam se da je bio neki striktan rok, posto sam ja to relativno skoro predao (prosle nedelje), mada smo demo slali krajem Aprila.

Ljudi su za sada prilicno reseni da to uspe i koliko sam uspeo da vidim, vrlo savesno se postavljaju prema poslu.
Ispostovali su sve dogovore i uslove unapred, sto je retkost u ovom poslu.

Iskreno se nadam da ce sve proci kako treba i bilo bi mi izuzetno drago da im uspe ovaj pokusaj uspostavljanja zivog festivala na ovim prostorima.

Festival je, koliko ja znam 28. , 29. , i 30. Juna

Quote:
Originally Posted by Max View Post

Kad je to ? Da li ce neko da prenosi kod nas uopste ???

Vidis... To mi je promaklo da pitam...

Oggy is offline  
Old 05-06-2008, 11:32 AM   #86
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Iskren da budem, nisam bas mislio na vas dvojicu. Mozda pomalo, posto ti jesi "mladji", a master29, jeste "stariji" (a na mastera sam malo mislio i pod onim "cast izuzetcima", posto je jedan od retkih koji je nesto rekao povodom svega konkretno...), ako pogledamo uopsteno, ali se nije post odnosio na vas.

Nemam ja problem ni da budem konkretniji, ali sam ovako napisao samo zato sto nisam raspravu hteo da svedem na "licni" nivo, posto to i nije tema, a nema ni smisla, a i nisam hteo da ispadne da prozivam bilo koga, jer mi to i nije namera.

E sad...Nisam mogao da ti kazem "Nemoj da se prepoznas", ali pretpostavljam da i to spada u tu mladalacku ishitrenost

Samo opusteno

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Kakva crna zal za mladost,pa ja sam u najboljim godinama,tek 37 pozz:rot fl:to sto sam u muzici,koliko pojedini clanovi foruma imaju godina e to je vec druga stvar.Pozz
imam otprilike godina koliko je i mirko u muzici, i kapiram da je post bio upucen meni i ss-u.. ne kapiram samo, zashto.. ono, iskljuchicu se iz teme ako smetam.. tj, nisam ni hteo da se ukljuchujem dok niste dotakli temu koja mi je veoma bliska..

@dexyco: tachno si shvatio na shta sam mislio.. znam da se radi na tome (kao shto reche max) ali mora kampanja biti malo agresivnija.. eto to je moje mishljenje..
HeatMan is offline  
Old 05-06-2008, 11:52 AM   #87
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
ali sam ovako napisao samo zato sto nisam raspravu hteo da svedem na "licni" nivo, posto to i nije tema, a nema ni smisla, a i nisam hteo da ispadne da prozivam bilo koga, jer mi to i nije namera.
Please, citajte sta sam napisao. Tema je mnogo opsirnija od bilo koga ponaosob, te da sam hteo da prozovem tebe ili Slowstara (???), to bih i ucinio. tj. nema to veze ni sa tim da sam ja hteo.
Pricamo o stanju u muzici, ne o pojedincima i voleo bih da me tako i razumete, jer sam upravo to i napisao.

Oggy is offline  
Old 05-06-2008, 12:58 PM   #88
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

nisam se ni osetio prozvanim nego kao smetnja..

aj pusa
HeatMan is offline  
Old 05-06-2008, 02:05 PM   #89
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
imam otprilike godina koliko je i mirko u muzici, i kapiram da je post bio upucen meni i ss-u.. ne kapiram samo, zashto.. ono, iskljuchicu se iz teme ako smetam.. tj, nisam ni hteo da se ukljuchujem dok niste dotakli temu koja mi je veoma bliska..
Vidi ga sad,ma ja sam se zajebavao apropo mojih godina,ni u jednom momentu nisam imao nameru da bilo koga umesam u pricu.Sale kakvo crno iskljucivanje iz teme,ne kapiram te kome smetas.Nemo seres

Last edited by master29; 05-06-2008 at 02:11 PM.
master29 is offline  
Old 05-06-2008, 02:10 PM   #90
master29
Banned

Quote:
Hvala za "cast izuzetcima" mogu ja jos neku pricicu,hahaha,al cu vas smoriti posto su mlogo dugacke.Pozz
master29 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules