|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Kad je to ? Da li ce neko da prenosi kod nas uopste ??? Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mislim da ove godine nije bilo konkursa, verovatno zbog toga sto su ljudi zvali pevace za koje veruju (mislim... "veruju"... Slao se demo snimak, ali opet, na poziv) da ce imati dobre pesme i koji dobro pevaju uzivo, posto je festival potpuno "ziv". Kad se predavala pesma, morali smo da predamo i partiture za orkestar. Ne secam se da je bio neki striktan rok, posto sam ja to relativno skoro predao (prosle nedelje), mada smo demo slali krajem Aprila. Ljudi su za sada prilicno reseni da to uspe i koliko sam uspeo da vidim, vrlo savesno se postavljaju prema poslu. Ispostovali su sve dogovore i uslove unapred, sto je retkost u ovom poslu. Iskreno se nadam da ce sve proci kako treba i bilo bi mi izuzetno drago da im uspe ovaj pokusaj uspostavljanja zivog festivala na ovim prostorima. Festival je, koliko ja znam 28. , 29. , i 30. Juna Vidis... To mi je promaklo da pitam... ![]()
![]() |
#3 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ne znam, mnogi mi kazu da od toga nema nista, pogotovo finansijski, dok mi neki kazu da ipak probam. Sta ga znam, pokusacu nesto da izvedem, no svakako necu pustiti da radim po sablonu ili da zavisim suvise od nekog. Znaci sam moram da jurim sponzore (postadoh sponzorusa ![]() ![]() @korenjak Videh, no kako se cini, nikome to nije bilo cudno, takoreci, takav postupak organizatora je bio ocekivan... ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |