|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
jer za mene to moze da bude jednako uvredi!!!! Ne mogu da budem uorganizaciji festivala, koji je (bar do sada) bio na TOTALNI PLAYBACK.... Hvala lepo na toj pocasti, nisam ni u jednoj organizaciji, samo me povremeno zovu da budem clan zirija, sto sa mukom prihvatim, ali vidim da koriste moj (iskustvom stecen, a ne laktanjem osvojen) autoritet da bi isterali nesto svoje, kao sto su me na poslednjoj "Beoviziji" Zaj...li, pa su izglasali sto su izglasali za finale, a ja NIKAKO nisam bio za tu pesmu, jer mi je da budem iskren pun k...c ETNA i svih derivata istoga... Hvala Svevisnjem, pa je Budva ove godine na "zivo" sto ce makar malo da smanji prisustvo neznalica i slagaca loopova, kojima svaka cast, ali ne moraju bas svuda da budu, i da se hvale kako su fantasticni aranzeri i ultimativni producentski timovi... P.S. Mirko, hvala ti mnogo na podrsci i "odbrani"...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |