Oni jesu najznacajniji pre bih rekao grime nego hiphop umetnici na ovim prostorima i skoro svaka stvar im je hit(moje misljenje) ,naravno ima ih i u drugim zanrovima kao sto su dnb pod nazivom /kernel ,a i sam Vikler radi sa gitarskim bendom ja mislim pod svojim pravim imenom .Konkrektno stvar sa Marchelom se meni ne svidja kad smo se uhvatili za istu i mislim da je malo glupo sto njih prozivas da su na sceni jer lobiraju i guraju svoje stvari pomocu kesha jer ga i nemaju ,mislim da bi pod te pre podtpali Gru ,187 i ta fensihop ekipa .Jedno je sigurno ,a to je da skoro nema gajbe na nbgdu koja nema njihove stvari u svom PCu.
Sto se tice Adrie tu se potpuno slazem sa tobom i za 90% onih stvari koje emituju mogu slobodno da kazem da su ne slusljive .Mislim i da su besmislena slicna poredjenja ,ne znam u stvari sa kim ih poredis ali predpostavljam i to bi bilo kao kad bi npr poredili JMEa sa Spice Girls jer i jedni i drugi misle da je ovo drugo njesra(i naravno spice su mlatile pare za razliku od jmeta).
Jos malo o bad copy ,to su ljudi koji su ispljuvali sve zivo sto je moglo da se ispljuje ,video sam hvalio se danima ovde Elemental zbog kao neke borbe ,a cije reci nisu ni upola teske koliko njihove .Jedino sto me muci je cela ova njihova prica oko VB i mnogo sam se smorio ali jbga
http://www.youtube.com/watch?v=NkGUGrzDcGE zar nije hit ?