|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tvojom logikom i onih 20 nebuloznih slovenackih grupa, kojih usput ima najvise na Adriji, ima strasne hitove, a kad popricam sa ljudima iz posla u SL o tome, ljudi prodaju po 200 CDa... Ako ih usere... Sta je tu hit!? Dobro lobiranje kod MTV uprave!? Za vreme bombardovanja 99te su 70 puta dnevno na RTSu emitovali "modernisticku koracnicu" autora R. Radivojevica (secas se!?), pa je ni tada, kao ni sada, nisam dozivljavao kao hit. Niti bilo ko normalan. Jel' se razumemo!? I, reci mi... Da li Anu Stanic, tj. njen singl smatras hitom!? To ne puse cak ni polu-klimaktericne gradske ribe od 40, sa kojima imam prilike da sednem tu i tamo u Pastisu, recimo... Kamo li neko mladji, a na takve je pucala cini mi se. Pozdrav.
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 11-03-2008 at 11:27 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |