|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav ljudi!
Evo posto sam procitao mnogo lepih tekstova da podelim sa vama i jedan moj tekst. I jos dana se setim njenog andjeoskog lica, njenog mirisa u kosi sto jednu emociju nosi, njenog laganog stasa i lepe boje glasa i ne?nih belih ruku sto ublaze svaku muku. I to je sve sto mogu sada samo da se setim i na momente kao vrabac kratko da poletim, da osecaje tuge koje sad sad u srcu stoje, nestanu i da misli ipak mozda krenu malo bolje, jer dan za danom srcu je sve tezi, jer se nada i od okrutne istine bezi, da ona vise nije tu i da soba je moja prazna, vjerujte mi ljudi to je najgora kazna. Ona ja sada sa covekom koji ume da je voli, koji kaze istinu i kada najvise boli, koji uvek je tu i kada vremena nema, uvjek pun ljubavi, paznje i strpljenja. On zna sta je ljubav, sta je osjecaj parvi, kako da ga zadrzi, oblikuje i gaji, da od pupoljka malog napravi divan cvjet i da taj cvjet bude samo njego svjet. Sada setam obalom i misli mi se broje, sta da radim sada kada vise nismo dvoje, kada nasa tela nikad vise nece da se spoje, i da je osjecaji ljubavi prema meni vise ne postoje. Dal cu ikad vise ovako nekog uspeti da volim, da nadjem pravu ljubav i da vise se ne bojim, ovog bola i tuge sto sad u srcu stoje i stihove ove tuzne pesme da kroje. by: bonaza |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 24 (0 members and 24 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 10:34 PM |
Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 01:30 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |