Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Relis ubodi si kod thomann.de 9U rack: K&M 40900. Nama ne naplačuju MwSt. Pi?e da je 8U ali zapravo je 9. U njega ti stanu - odozdo: Pulse (taman), Virus, Novation i ATC-X na vrh koji spoji? na 1U, a masu mu dr?i synth ispod.
Puno je lak?e radit i nema? brige da i?ta padne. Ja ni u snu nebih stavio uređaj od 1k EUR na da mi stoji tamo. Znam da neće pasti sam od sebe, ali ... razne situacije se događaju u studiju, ide? pomaknut neki kabel i ramenom malo mrdne? to i katastrofa. Rack je ipak jeftiniji od servica ATC-a i delako elegantniji za radit.
Ili bolje, u rack fino stavi? Pulse, ATC, Novation i efekt procesor. Ostane ti 1U za neki analog kompresor (must have za analogiju). Sa strane fino Q i Virus i ima? svemirski brod, po?to je i rack nagnut. Kablove potom mo?e? sredit sa vezicama i sakrit iza stola - to je to.
Ako treba? veći stol, ima? za 350kn rasprodaju u Pevecu jo? par dana! 160x70 cm. A ovaj proda? ili da? nekom.
Ja sam dugo vremena imao "divljak" verziju, ali sam rekao... jebemu ... jednom se ?ivi, ?ta ću ?tediti na racku od 50 eur. A ipak je to studio, tu provodim neko vrijeme. ?ta ću ostatak ?ivota gledat u te kablove i riskirat da mi neka sprava padne. Ako to idem radit, onda ću napravit kak spada. Kupio sam desktop rack i rje?io se briga, nereda s kablovima, i sad je totalni u?itak za rad.
|
Svaka cast i hvala na konstruktivnim savjetima. Problem je samo sto ja znam da bi nesto trebao napraviti, al mi se trenutno, onak' iskreno, neda. Al bude, bude.
Inace da, onaj stalak za cd-e je privremeno rjesenje, al nece atc-x pasti, ispod sam stavio par skot traka kao diftung, tak da se drzi.