|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Eeee, bas sam to krenuo reci. Znaci moze u njemu da se uradi svasta to stoji, ali sound engine mu je najgori cini mi se od svih softvera ta trzistu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
...
Last edited by Nikolic; 28-07-2006 at 04:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ako niste znali, zadnji album Prodigy-ja je CEO KOMPONOVAN i SKLOPLJEN u Reasonu. Liam-u je dopizdeo veliki studio vise (verovali ili ne!) nije ima inspiracije, i onda je na Reasonu na laptopu, krenuo kao u star dobra vremena - sa minimalnom opremon! Imao je jos 2 hardware sinta i kompressor. Kad je sve nakucao u reasonu, otisao je u mega studio , prebacio sve trake odvojeno u Pro Tools i smixao na SSL-u sa brdom analogije, starih vintage sprava iytd..bio je , kaze zadovoljan zvukom koji je izlazio iz Reasona, ali kad su razvukli Pro Tools preko SSL, ipak je resio da sve izmiksuje ponovo... Elem, manite se praznih prica - covek je uradio mega album na Reasonu - to stoji. Sad sto vi nemate ideje i stalno vam fali nesto....e to je vec duuuga prica. Pozdrav "tehnologija narodu" ! (koji zna sta ce sa njom!!!!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]()
da je liam uradio album na reasonu, to stoji. takodje je po meni fruity loops "bolji" od ostalih programa zato sto sam u njemu kreativniji..
ali takodje stoji da loopovi koje sam radio u reasonu i logicu ne mogu da se porede po kvalitetu zvuka. zasto, ne znam.. verovatno je engine u pitanju. ne bi liam dzabe prebacivao sve na pt.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
E sad jel mega ili nije , to je vec stvar ukusa. Meni nije ! Kupio sam ga bas iz razloga da cujem kako zvuci nesto sto je Liam uradio u krevetu na laptop-u , u Reason-u pa na PT. Jebiga, meni to zvuci previse "ostro" , toliko da mi na momente smeta. Mozes reci da je to taj trip sto on radi i da je to taj zvuk i da je on bas to hteo , ali meni smeta. ![]() A za ideje - to uvek stoji ! Dobra pesma je dobra pesma pa makar i lose snimljena. Last edited by diviner; 27-07-2006 at 11:17 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
mislim da je reason super software za nekog ko pocinje da se bavi elektronikom...vrlo lepo se moze nauciti sta je sta i brzo doci do rezultata,pa kad naucis dovoljno predjes na neki ozbiljniji i kompleksniji soft..ja sam od pocetaka radio sa cubase-om i to na atari-ju pa znam sta je muka..probao sam Reason,lepo se poigrao sa njime i zakljucio da bi mi dobro dosao onomad kad sam pocinjao ali definitivno nije za ozbiljniji rad kao npr. Cubase/Nuendo koji je sada mocniji nego ikad..
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
...
Last edited by Nikolic; 28-07-2006 at 04:05 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Mo?e da priča ko ?ta 'oće, ali ja sam probao i vokali mi mnogo bolje zvuče iz Reason-a! Ne verujem da je njegov audio end?in gori i?ta od Kjubejzovog!
![]() |
#19 |
Vibrator
|
![]()
pa i ja uvek kazem, zasto lako kad moze komplikovano..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolji kvalitet snimka | pevac | Computer Hardware | 16 | 11-03-2009 02:26 PM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |
Kvalitet optickih kablova? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 26-03-2005 07:59 PM |
Kucni studio i kvalitet zvuka? | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 32 | 26-01-2004 12:05 AM |