|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
kako da poradim na tome ? ne razumem....a oko placanja/iznajmljivanja studija mi ne pada namapet tu da se razumemo odma.JEdino cu platiti "svoj studio" koji cu licno i i sam zaraditi pa cu ga onda imati.
![]() A takodje nije ni dobar metod da me neko napada... Sta pod time hoces da kazes"Najvise krk-ova je kupio Bg..." TO znaci da se dobro prodaju i da su dobri ili..? Ako sam ja taj kome treba nesto,onda tog nekog (mene) ne treba napadati...ne mogu kontrolisati tudje umove ,sami treba da su svesni situacije. A cek sad zasto bi ja to morao znati ko su distributori i gde ih mogu naci? Kao da mi je za nesto trebalo pa "moram da znam" i u fazonu si "pa podrazumeva se" ? ti si zaboravio da ja nisam u tim vodama i da kroz sve ovo prolazim 1. put ,meni je sve to strano kako ne razumes... Iskreno nista te ne razumem oko tog narucivanja....ja sam mislio otici u muzicku prodavnicu i kupiti tamo direktno ,ili je to ipak nenormalna pojava? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |