|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ok, aj poradi na tome... No tehnika koju na npr Awacs-u primenjuje? nije dobar metod...veruj... Najvi?e Krk-ova je kupio BG...dakle ti si taj kome treba ne?to...prilagodi stav tome... ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ode? na blablabrend.com, klik tamo, klik vamo i pi?e (ako ima) ko je "distributor" za neko područje... Ima i linkovi i telefoni (ako su tačni)...i ako si google iole pismen, dođe? do Pere Perića koji je oval?ćen diler za ovaj prostor omeđen dobrom voljom okolnih vojski...khm,khm...da ne lajem... I lepo poruči?...dođe na kućnu adresu , pouzećem i ćao...250 din je dostava na teritoriji (kakve-takve) Republike... Npr, uvoznik za AT je u Subotici...aj da ne lajem dalje... ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
kako da poradim na tome ? ne razumem....a oko placanja/iznajmljivanja studija mi ne pada namapet tu da se razumemo odma.JEdino cu platiti "svoj studio" koji cu licno i i sam zaraditi pa cu ga onda imati.
![]() A takodje nije ni dobar metod da me neko napada... Sta pod time hoces da kazes"Najvise krk-ova je kupio Bg..." TO znaci da se dobro prodaju i da su dobri ili..? Ako sam ja taj kome treba nesto,onda tog nekog (mene) ne treba napadati...ne mogu kontrolisati tudje umove ,sami treba da su svesni situacije. A cek sad zasto bi ja to morao znati ko su distributori i gde ih mogu naci? Kao da mi je za nesto trebalo pa "moram da znam" i u fazonu si "pa podrazumeva se" ? ti si zaboravio da ja nisam u tim vodama i da kroz sve ovo prolazim 1. put ,meni je sve to strano kako ne razumes... Iskreno nista te ne razumem oko tog narucivanja....ja sam mislio otici u muzicku prodavnicu i kupiti tamo direktno ,ili je to ipak nenormalna pojava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
Uh...
Vidi ne znam šta da ti odgovorim, tražiš pomoć, a posle "sve znaš"... ![]() Ja sam se druže izlomio ko budala da saznam bilo šta što me u životu zanimalo, za muziku sam "krv propišao" pa i dalje smatram da ne znam puno... Moji su se "frapirali" kad su videli preko 400 opravdanih izostanaka u 4. srednje... Bežao sam iz jedne u drugu državnu instituciju, ali sam se potrudio da od druge dobijem opravdanje za prvu... Znam vrste buđi u Studiju M...itd...10 godina volontiranja, na drami, snimanju, programu... A tamo nikad nisam uspeo da se zaposlim...prosto živimo u istom blatu... Samo, to što znam, što sam naučio...nema cenu...bar meni ako ne drugima... ![]() Nego nisam pitao "pošto i u kojoj radnji", nego sam morao sam da saznam šta da tražim, pa sam da saznam ko mi može nabaviti...od sve jebačine tada, postadoh trgovac...jer sam iskren...a u tom poslu nas nema...da znamo i "ovu" i "onu" stranu... Svakako si izgrađena ličnost...sam zaključi... ![]() U krajnjem, ni ovi "thanksovi" nisu došli bezveze a imamo ih najviše...a Awacs ih ima više... Neće to od ljudi koji su apriori-protiv!
![]() |
#65 |
Junior Member
|
![]()
pa posle 7 stranica threada i pisanja ,zar ne mislis da cu sve saznati sta mi je trebalo? hmm
![]() "Ja sam se dru?e izlomio ko budala da saznam bilo ?ta ?to me u ?ivotu zanimalo, za muziku sam "krv propi?ao" pa i dalje smatram da ne znam puno... " - onda se totalno razumemo ![]() Nadam se da mislis u pozitivnom smislu da sam izgradjena licnost...slazem se sa tim,ali to mi drugi moraju reci ipak jer ja sebe ne vidim iz "drugog ugla" ![]() Ja razumem kroz koje si probleme ti prolazio ranije ,ali to ne znaci da moram i ja. (u muzickom smislu) Sto bezbolnije u mojoj situaciji i mogucnosti, u mom rangu budzeta i to mi je to otprilike. (sluske i zvucna) Dakle fokusiracu se na to u sledecih par meseci ,ako imas jos nesto da mi dodas u vezi toga bilo bi cool,jer ipak je sve do dosta "skupo" za mene ,i hocu da znam za sta dajem pare! jer danas je tesko zaraditi ih,a ne zelim ih tek tako baciti za nesto sto se moze ispostaviti da nema efekta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() gledaj, prosto receno, pitao si, ljudi da li cu ja kupovinom te karte i slusalica dobiti "to je to" produkciju, i rekli su ti neces, ali ces sigurno olaksati... dobro tu da stavimo tacku za sad makar smo to elaborirali... ![]() a onda nakon toga pitas, pa sta je onda to , sto ce meni van tih sluski i toga svega trebati da ja dobijem tu max produkciju, i koja je poenta uopste zvucnih karti od 10 000 evra itd itd i sitna crevca sto su pa tek tema za sebe ponaosob. i na kraju kazes hocu to da imam sve , i znanje i zvuk, sa sto manje opreme ali bez muke... ee pa sto kaze petao sofronije gresis, ovaj gresis silno sine... kao sto si reko , neko se mucio a to ne znaci da moras i ti, istina ne znaci da moras, ali znacice ti sigurno ![]() poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#68 |
Member
|
![]()
Momak je u istoj zabludi kao i vecina "wanabe" producenata pa misli ako nabavi skupocenu opremu da ce da resi problem, a u stvari, problem tek tu i pocinje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]()
"Mozartima" ne treba skupocjena oprema, ni?ta, ni ne treba da uči i muči!!!
Jednostavno mo?e.
We are Dyslexia of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated. Nenad Patkovic https://www.facebook.com/NedPat34 https://www.facebook.com/aeracoustics www.aer-acoustics.com http://www.distopiksound.com/ https://mixanalog.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
VIP Member
|
![]()
koliko sam ja video, ove nove generacije mnogo negde zure..kao da su toliko bizi da nemaju vremena da se smaraju oko nekog iskustva / ucenja / eksperimentisanja..
Evo ja cu u dve reci da probam da odgovorim: ne moze NISTA da se napravi brzo i za €200-300. Sam kazes da ti je sve novo i da sve radis prvi put..dok ne uradis sve po 1000 puta i ne provedes bar 5-6 godina full time, nemoj da se lozis / zanosis ili palis da ces nesto da uradis dobro. Treba da "drljas" bar godinu dve na sluskama i nekim PC zvucnicima dok ne dodje vreme da uopste razmisljas o studiju...savladaj prvo osnovne pojmove svega sto te zanima - minimalna oprema, stil muzike itd...pa tek onda nastavi dalje...a li uopste znas sta ti treba od sprava / softwera za dub step? Da li znas na cemu rade tvoji uzori? da li znas SAM da napravis neke od sounda za taj stil muzike? (niko ne koristi presete koji dodju sa sintom) da li umes SAM da izprogramiras ritam (a ne da lepis gotove loops)? Da li uopste poznajes strukturu te muzike, glaven elemente itd itd... Ja mislim da jasnije i prostije od ovoga
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |