Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-08-2013, 05:08 PM   #10
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: itb vs digital mixer

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Ja to nisam probao, ali sam na praksi u jednom ozbiljnom BG studiju, od coveka koji potpisao jaaako puno dobrozvucecih ploca cuo da je bolje sabirati na prosecnom digitalcu (tad je to bila yamaha o1v96) nego ITB..
Nemam svoj stav o tome, nisam probao, samo govorim sta sam cuo od ozbiljnog lika...
Kad čujem tu reč „bolje”, a pogotovo izjavu „da je bolje sabirati na prosečnom digitalcu” prestajem da slušam, pa makar se radilo o Saši Habiću ili Đorđu Petroviću (koji je BTW diplomirao ETF na temu jednobitne AD/DA konverzije). Pominjem njih dvojicu samo zato što u obojicu (pogotovo u drugopomenutog) imam poveliko poverenje Što naravno ne znači da je ono što bilo ko smatra „boljim” zaista bolje (ili poželjnije) u estetskom smislu u datom trenutku. Uostalom, kad si već bio na praksi, zašto ga nisi pitao na šta koju vrstu veze je mislio (digitalnu ili analognu)?

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 22-08-2013 at 05:12 PM.
awacs is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules