|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
@Audiostorm: Nemoj me krivo shvatiti, ne želim biti nezahvalan prema savjetima, ali predrasude koje imam prema Behringeru nisu od jučer, ipak imam nekoliko godina iskustva na leđima, nisam početnik od jučer. Ne kažem da ti 2030a ne valjaju, samo kažem bode me u oči ime firme od koje skoro svatko bježi. Moram razmišljati i o opciji da ću možda prodavati za koju godinu te monitore, a to je malo teža situacija s Behringerom u oglasnicima.
I sam kažeš da za tu lovu ne mogu očekivati ništa ozbiljno i svjestan sam toga, ali moram nečime početi, jer imam pred sobom produkciju debitantskog albuma jednog metal banda, a nemam na čemu raditi. Do sada nisam imao ozbiljne potrebe i radio sam sve na hifi zvučnicima, ali to sad više nejde. Problem su i financije, tako da čekanje ništa ne znači, jer ionako uzimam novo i na rate. @produtjente: ništa od ovoga mi nije dostupno u Audio Pro firmi u Zagrebu gdje bih kupovao... Za sada mi je plan poslušati i usporediti M-audio BX5 D2, Behringer Truth 2030a i Alesis M1 MK2. To jedino u ovom okviru cijene u Zagrebu mogu imati na slušnoj probi i mogu si priuštiti. M-audio je jeftinija opcija (1500kn naspram 2100kn za Behru i Alesisa), ali me baš zanima zvuk te kutije, a Alesis je klasika, dok Behru treba čuti. Ako imate kakvih iskustava o ova tri modela, bio bih zahvalan. ESI mi nije dostupan, a i prelazi budžet, Adama A3x nema na skladištu, a nema ni rokita 5... Napominjem, važno mi je da mogu kupiti na rate, dakle novo u dućanu u Zagrebu gdje bih htio prije i poslušati to što kupujem. Nemam para za iskeširati odjednom :/ Last edited by kloky; 14-12-2012 at 10:14 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim preporuku za mix pult! | Cluster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 10-10-2007 12:37 PM |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |