Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-12-2012, 02:58 PM   #6
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: molim preporuku - aktivni monitori

Quote:
Originally Posted by kloky View Post
Hvala na preporuci, ali bode me ime i kvaliteta Behringera u o?i, tako da ne bih njega uzimao ni pod razno...
pa od tih monitora sto si naveo niko ovde ne moze da ti kaze sta tebi treba, to moras sam da odlucis...ako ti dobijes savete od osobe koja se naslusala monitora ihihi a pritom kazes neka hvala (znaci vise verujes sebi i stereotipima koje kruze od usta do usta), onda kako da drugi donesu odluku za tebe... mislim ne napadam ali iz najbolje namere ti kazem da bi mozda tebi olaksao odluku...E sad, ti si u nedoumici kako da najbolje prodjes a da se ne zeznes, onda sam shvatas da bi trebao debelo da isprobavas monitore po radnjama i da stavis sta je lose a sta dobro od svakog monitora, i onda sam donesi odluku...Uostalom, da se svi ti monitori ukljuce na isti izvor, i da ti se puste dok ti zmuris, tebi bi realno gledano svaki bio super...a opet ne bi znao koji je koji...
moj ti je savet da uracunas u procenu i to koje marke drze cenu, koji imaju podesenja za frekvencije pa da eventualno korigujes, kolika je cena, a i koliko ti treba...svako ce ti dati savete za monitore koje on ima po principu uzmi ove veruj mi meni super rade... a to je vec... da ne lupam...

Quote:
Originally Posted by kloky View Post
...Ima li jo? ne?to? ?to bi od ovoga izdvojili? Sve si mislim da uzmem najjeftinijeg pa odmah krenem skupljati za Adame
Ne znam zbog cega ljudi odma zalecu za adam kao da je to alfa i omega svih zvucnika, okej, jeste super su, nemoj pogresno da me shvatis i ja ih imam, ali polako, nije to svespoznaja kad se uzmu adami, eto ja sam zadovoljan, ali ipak postoje jos dosta modela koji su bolji... za pocetak uzmi neke od navedenih, u svakom slucaju je bolje od 2.1 zvucnika nekih kineskih za komp, a do adama i ostalih ima vremena

svako dobro i srecno s kupovinom
BlasterMaster is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules