|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Shteta za Impact, dobar sempler.
Ali funkcija kad su padovi grupisani kako bi sledeci gasio prethodni, je besmislena, jer nema pametan decay, odnosno mogucnost da prethodnu notu fade-uje taman toliko da bude presecena na "zero crossing". Ima resen attack, ali nema resen release, ima decay, ali decay je cista duzina note, ne radi sa sledecom notom, u smislu da je utisa tik pre sledece, kako se ne bi javio glich odnosno "puc". Shteta, lep je sempler, pregledan, plus lepo radi sa browserom, ali Groove Agent One u Cubase-u ima naprednije funkcije EDIT: Ne vredi, neprezican je. Uzeo sam neki sempl (horska melodija) i iseko ga na 8 delova, samo split at grid, sve sam ih prevukao na padove na Impact i naravno kad sam udarao jedan za drugim pad cuo se digitalni klik, to sam i ocekivao, ali sam i ocekivao da ima kontrole za attack i release da se to resi, medjutim release-a nema, ima samo decay, koji samo odredjuje duzinu note i nista vise... Tako da digitalni klik je nemoguce izbeci ako se udara tako da sledeca nota gasi prethodnu... Sta vise kad sam midi transformisao u audio u tom modu on uopste ne zaustavlja prethodni pad u istom trenutku kad pali sledeci, jasno se vidi da nekoliko milisec ranije (ne uvek isto), on samo grubo presece sempl sa prethodnog pada i pusti sledeci. Morace dosta da porade da srede Impact. Steta, bas steta, taman sam se ponadao ![]() Last edited by Jan; 25-10-2011 at 02:29 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |