Quote:
Originally Posted by quake2
To je to sto nas zanima,barem mene-usnimiti analogno  a za dalje cu se vec snaci  ,mislim da sebi ponekada mogu da dozvolim samo toliko luksuza u ovo zalosno,digitalno vreme  .Ako bude otvorena nova sekcija,mogu da bacim neke snimke provucene kroz trakas ili usnimljene na traku i na hd pa neka svako konta sta mu se svidja,ne svidja ako se do sada nije igrao time....I da.....obavezno zabraniti u toj sekciji rasprave analogno vs. digitalno a potencirati na analogno+digitalno.Drugovi partizani,voljno  .
|
Pa, polazeci od toga da su posetioci celog Rumskog normalni i ok ljudi, mislim da nece valjda biti potrebe da se ista zabranjuje. Svaki funkcionalno - svrsishodan razgovor ili debata je uvek dobrodosla!
Iz toga se moze puno nauciti. Mislim da bi krajnje detinjasto bilo da neko upadne na takvu sekciju i krene sa time kako je ovo ili ono bolje...
Nije namena sekcije da prikaze rad sa analognim uredjajima kao bolji ,vec kutak za ljude koji tako rade ili kombinuju A/D, gde se mogu razmeniti informacije i iskustva vezana za analognu opremu i rad sa istom samostalno ili u kombinovanim uslovima itd...
Poz'