| 
 | |||||||
| Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  19-03-2010, 12:21 PM | #21 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2010 Location: Zemun 
				 |  Re: Dali je dobar intro stvar tehnike ili inspiracije? 

pleon: O da Arsen je tata, kod njega mi se dopada poezija na prvom mestu pa tek muzika, koja je uvek u skladu sa recima, melo-dramaticna koju obozzavam ! Kad sam bio klinac, njegove pesme su mi bile smesne, a i on kao pojava sa tom ugladjenom frizuricom  ali sam shvatio sa odrastanjem koliko samo jedna njegova pesma mozze preneti emocija .. Jbg, to ili osetis/dozzivis ili ne .. Kad cujem 'Tvoje njezzne godine' najezzim se skroz  Google, volim da procitam tvoje postove, koji su u vecini slucajeva veoma koncizni i detaljni, kao da su prepisani iz neke literature. Medjutim, primecujem da se cesto sapletes u najbanalnijim temama. Ono sto ti ne osecas ili ti nije Bogom dano, ne tvrdi da ne postoji. Najveca dela u sveukupnoj umetnosti su nastala vecinom kao plod inpiracije umetnika na prvom mestu, naravno, uz vec postojeci i najvazzniji alat -talenat. Nisam ni rekao da su talenat i inspiracija isto, vec da su obavezni cinioci za kvalitet jednog dela. | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Inspiracije, plagijati i video trake... | Mogli | Predlozi i sugestije | 3 | 26-03-2007 03:03 PM | 
| Stereo Tehnike | dvuckovic | Tutorijali | 2 | 01-10-2005 12:39 AM | 
| Vokal::: tehnike | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 21-06-2003 09:52 PM |