|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
to sigurno radi, moze da se kupi i uvek mozes prodati (ili zameniti za skuplji). Sur snima drekavce, el. gitare, dobos i tsl. Nema boljeg mikrofona za tu namenu. Mislim da je oko ili ispod 100 evra nov (sa porezom). Oktava snima recimo akusticnu gitaru, i sl. Jedan drugar je snimao orkestar sa oktavama, mislim da su bili gudaci, izaslo je bolje nego sto sam ocekivao. Vise ljudi kojima verujem su je koristili. Dobijes uparene mikrofone i tri kapsule... A samo jedan mikrofon ne bi trebalo da kosta vise od 150 evra, nov (sa pdv). Da snimas nesto po kuci i da valja, nema takve opreme. Samo mozes dati pare za nesto sto ne radi i sto ne mozes prodati. ![]() Kad uzmes neki studijski standard, prodas stvar za pola sata i ne izgubis novac (sto je vrlo bitno). Kad uzmes makar sta- ode lova, makar to bilo i 50 evra, bacio si ih. ![]() Mislim da se do 700 evra moze uzeti par odlicnih Oktava + snimac Korg (koji sam kosta oko 400 evra), snimis sta god hoces sa tim i zvuci ko' pravi snimak (ako su muzicari i prostor ok.). Treba ti jos i dva stalka + kablovi, a mozes snimati filharmoniju, i da bude dobar snimak. Slusao sam kod pecass snimak hora sa tim jednobitnim korgom, brutalno... Cak i par Neuman mikrofona vise nije toliko skup. Uzmes jedno, zavrsio si posao zaa ceo zivot i ZADOVOLJAN SI. Isplati se. Sta si uopste hteo snimati i koliko para si mislio odvojiti za to? Last edited by google; 09-03-2010 at 03:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim ekspertno mi?ljenje | Techy Boy | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 09-02-2009 06:19 PM |
Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3 | choi | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 14-12-2008 05:38 PM |
studio oprema,mi?ljenje | didovzub | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-10-2008 12:42 AM |
mi?ljenje o mayi 44 usb | File | Computer Hardware | 0 | 23-03-2004 11:33 AM |