Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-03-2010, 11:58 AM   #11
tuomas
Member

Default Re: Korg M3

Ziko ti i ja smo ovde bili najiskreniji,i najverbalniji,dok neki nisu...OFF zna da nije bio iskren,i u stvari samo je lozio vatru,a juce sam skapirao ko je i bio mi je u kuci.Naravno da mu ne uzimam za zlo...Sloba je pogresno predstavio extreme,kao sto i pogresno predstavlja sada lampu na sv-1,i pristrasan je u vezi rolanda. Ja sam rekao da je roland najgori workstation,ali ne i juno,jupiter,vr700 combo,rd700gx,a posebno ne vp-550(koga koristim),vp-770 i sada modul vp-7
Da batalimo vise ovaj show,i vratimo se temi.
Mislim da je kupovina M3 sada los potez,jer u septembru izlazi novi korgov workstation(100%),i nadamo se da ce imati u sebi cx3,ili bar vocal harmonizer.Inace ceo moj band ide 23. na sajam u Franfurktu,pa cemo imati informaciju..."(konacno)
Cuo sam da imas yamaha plg dx,pa dali bi ga prodao?Ja imam motifa es8 u studiu sa plg vl i plg an,pa bih uzeo i dx...ili ako znas nekog ko bi prodao?
tuomas is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules