Quote:
Originally Posted by NLP
Dr?i to ?to ka?e Dema...
... ali sad sam zbunjen; postoji li več sazidan taj kutak ili ne?!
Ako je več sazidan i to je deo cijelog zida onda ima? nesimetriju (to je prvo, bolje je imati nesimetriju na zadnjem zidu... i zato bih okrenio poziciju slu?anja), a kao ?to ka?em ako več ima? tu "rupu" onda je pregradi sa gobo trapsima... primjer: http://www.realtraps.com/p_gobo.htm).
Ako ta "rupa" ne postoji onda je i ne pravi!
|
Samo su zidovi stojeći, odnosno ta rupa postoji (koja čini asimetriju - slikana na pravim slikama) , ali je nisam pregradio. Kako sam te shvatio, okrenut stol na suprotnu stranu, napraviti stojeće gobose kojima bi onda strpao vokalisticu u tu rupu i njima pregradio

?
Tu gubim vizualni kontakt s osobom, mislim da bi ovak skicirano to ipak profesionalnije izgledalo, ali ne ?elim proturiječiti većim umovima od mene (ipak sam ja artist, a ne akustičar

). U tom slučaju bi 20-30 cm pokretni gobos mogao zatvoriti tu rupu (i tako bi slu?io kao zid kojeg sam i ovako mislio napraviti), a ostalo bi mjesta za 10 cm debele absorbere odvojene 10 cm od zida za unutra ...
... Ili bi ti gobosi samo slu?ili da se pokrije asimetrija, a vocale da snimam u re?iji?! ....