|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Pro Member
|
ti sale bolje da ne mislis o adamima ako tako mislish
hehe salim se Znam da si isao kod Vlade rekao mi je kad sam bio ![]() Ne znam koje Vlada questede ima ali mislim da ima nesto bolje od s8...ili se varam I slusao sam kod RM-a....te bolje ali pasivne i s6..... I ja sam isao na probe pre 7 godina kod Vlade jos cim je otvorio studio...otud ga i znam... ![]() Pricao sam o adamima i quested iz iste cenovne klase znaci S6 i A7.... za 750 - 800 e nema bolje od A sedmice to je cel poenta priche... A moji utisci o Questedima koje sam cuo -sam reko, i nemam nista vise da kazem osim da mi ne odgovara taj zvuk....mada ne bi se zalio da mi daju jedan par da ukombinujem sa adamima kao Vlada... ![]() Uzgred slushao sam i S3A kod prijatelja u studiu i nisu mi se nesto posebno svideli....ovi mali mi ipak vise leze....mada prihvatam i S3A ako neko casti... ali bi najvishe voleo Dynaudio (od ovih koje sam cuo)... p.s. nikad nisam slusao KRK , K&H, novije Yamahe, Beringere....Tannoy.... pozdrav
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 31-10-2008 at 04:42 PM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|