|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam jako realna u textovima, uvek opisem situaciju bas onako kako se izdesavalo..
veujem da se i vama desilo da ste prespavali kod nekog koga u stvari ni ne poznajete ili sa kim niste dugo u vezi.. i evo pesme.. na tu temu.. Gde sam ja Jos ne znam kako dises a vec sam tu kraj tebe nosim tvoju majcu pijem tvoju kafu trudim da se naviknem Tu gde sam pala sinoc vodili smo ratove sad neki slatki umor i tvoj crni humor mi daje osmehe A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja nezni dodir nasih stopala a ko si ti i gde sam ja? Kroz prozor gledam kako grad beli se smrzava se jugo i ja cu voziti dugo kad krenem od tebe Pod jorganom se krijem da sat navijem a ti spavas mirno i bas ti je fino dok ja grejem te A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja Nezni dodir nasih stopala na tren se stidim jer noc je pobegla.. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 10:34 PM |
Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 01:30 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |