|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Skoro sam nabavio Genelec 1031A monitore...
Imam sledeci problem : Kada radim neki mix, on na njima zvuci kao lud, ali kad ga pustim na necem prosecnom - tipa obican HIFI - uzas... Sve sam parametre pokusao da prilagodim - tipa bass rollof, high cutoff, i tako dalje, ali on kao da 'cisti' zvuk. Kao da suvise 'boji' rezultat. Pokusao sam fore tipa da mu nadjem rezonantnu frekvenciju pa da na slusanju skinem tu freq malo, ali to je vec za mene krpljenje - ako je monitor - onda je monitor. Necu valjda i njega da bojim ??? Da li sam ja navikao na staro ili u cemu je fora ![]() p.s. imao sam neke - handmade monitore, sa njima sam postizao solidne rezultate - mozda zato sto su bili kao i ostali jevtini hifi zvucnici... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc !! Deformisan zvuk na monitorima :-( | ugljesa | Computer Hardware | 6 | 26-05-2009 12:13 AM |
Imate li drummapu za EZdrummer za SX? | boban | Audio Software | 20 | 25-07-2007 09:10 PM |
Opet o monitorima | Daddy_o7 | Monitoring | 5 | 05-06-2006 02:10 PM |