Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-05-2008, 05:30 AM   #29
S.a.m.u.e.l
Junior Member

Default Re: Mala soba pa problemi!!

Znaci pecass ti stavljas atak na apsorbere.. Volijo bi da mi tocno kazes sta imas od apsorbera u sobi..
Kod mene je unutra sve sem trapova za bas (doduse nije od primacoustic, ali nije ni neka jeftina pizdarijica.. u njemackoj sam to uzeo na nagovor lika komu sam objasnijo sta imam od monitora i kakva mi je soba..) Nemam nekog iskustva u ciloj igri, al mi se cini da ovi apsorberi dobro rade jer mi se sad desava da kad smiksam imam pun k... visokih srednjih i visikih unutra.. (to su bas te frekvencije sta ti apsorberi sta ih imam apsorbiraju, oni rade od 500 Hz pa gore..). Ne znam, nikako da prodjem tu fazu navikavanja k vragu.. Probati cu uskoro i bas trapove staviti unutra, pa cu vidit na sta ce izici..

Bez da me se shvati pogresno, al volijo bi da mi se javi i cika Boggy (ukoliko je moguce), cito sam neke postove gore i dojma sam da je kompetentan..

I svi drugi koji se jave molijo bih bez rezerve, tako tako i tako.. (bez ublazavanja) jer svakako cu vremenom osvijestiti situaciju, tu sam se i javijo s tim problemom jer trebam iskreno misljenje kompetentnih tipova..

Pozdrav
S.a.m.u.e.l is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules