|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Iskreno...
Malo mi je neubedljivo. Zvucna slika ne prati ono sto text govori. Suvise mi je "obazrivo". Trebalo bi da bude mnogo bezobraznije i drasticnije. Krupnije. Fali mi neki brejk, promena atmosfere. Vokal koji je brutalniji dok ti u lice sasipa informacije koje smo culi u pesmi. Ja ga ocekujem buntovnim, a on je "malodusan" i zvuci kao da bira "predaju" umesto "borbe", a to je malo kontradiktorno hip-hop ideologiji (samo da ne odemo u nepotrebnu filozofiju, hteo sam sto svedenije da kazem neke nedostatke). Nadam se da ovo ne shvatas kao "spustanje" ili "uvredu", vec kao dobronamernu kritiku. Imao bih i nekih tehnicklih zamerki, ali mi se cini da je najveca greska napravljena u "podilazenju" refrenu, umesto da si sve uradio mnogo beskompromisnije, "da puca". Ima tih nekih wah-hammonda koji su kao lepuskasti, ali je ekvivalentno tome da gurmansku pljesku stavis u onu slatku lepinjicu od big meka. ![]() Sad mi se cini dok citam sta sam napisao, kao da te pljujem, ali stvarno nisam imao tu nameru niti to mislim. Shavti ovo samo kao sugestije. Ako ti bude smetalo ovo, cimni me na private, pa cu da obrisem post ![]() Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Depeche Mode Beograd | InsaneEyes | Pricaonica | 0 | 01-05-2009 02:16 AM |
Salliery (Omerta) - Beleske EP | HeatMan | Promocija radova | 16 | 14-12-2008 02:36 PM |