Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-03-2008, 02:58 PM   #12
plagenplay
Junior Member

plagenplay's Avatar

Default Re: Prazan i nesredjen prostor, kako poceti....

Prvo ni jednom nisam pomenuo da terba bilo ko da mi plati za bilo shta i napisao sam da ljudi mogu da me pitaju shta god pozele i da cu im odgovoriti. Naravno podrazumeva se da ako neko zeli kompletan projekat da ce to da koshta. I nije mi jasno zashto neshto shto koshta nije dobronamerno???
Poenta moje price je da ako neko zeli da se profi bavi poslom to mora i da ga koshta. Ista stvar je kada ljudi kupuju opremu, sigurno nece da vise po forumima da gledaju kako da naprave dobro lampashko pojacalo ili josh grdje neki instrument, nego ce da odu i da kupe ono shto valja. Ako se nekom mozda pokvari neki deo opreme, ili ima problema sa istim onda ce potraziti po forumu da li je neko imao slicno iskustvo i kako da problem resi.Ista stvar je i sa akustikom prostorija.Naime niko ko zelji ozbiljno da se bavi time ne moze da ocekuje da ce na forumu da nadje sve informacije kako da profesionalno uredi svoju prostoriju. Stvar je u tome shto se za svaku prostoriju radi zaseban proracun.Kao shto rekoh akustika je nauka, deo fizike, to se dakle studira i to je posao. kao shto svi ljudi kojei se bave producijom ili p[ost pordukcijom ocekuju da im bude placeno za njihov rad isto tako i akusticari ocekuuju honorar za svoje usluge. ne znam cime se bavis ali recimo da radish produkciju, ti ces na forumu da dash 100 saveta za sve shto te ljudi pitaju i bices rad da pomognesh kolegama iz svoje branse ali kada je posao u pitanju sigurno neces da ga dzabe radis zar ne? Iz iste tacke gledishta i ja posmatram. Rado cu dati savete ljudima koji me pitaju ali posao je posao. Dakle slobodno pitajte sve shto zelite odgovoricu vam BESPLATNO!
plagenplay is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules