Quote:
Originally Posted by Arthur
Na RuDaw Pro c2d 6550 nasvirano na 2gB, prvo mi je prijavio par plugova da fale, a ovo sto je digao je zauzelo od 27-30%, a na cistom Q6600 mi je izmerio 20% opterecenja. Mrzelo me da slikam, al to je to.
Ploca na c2d je Commando, a na Quad-u P5B-Deluxe
|
o.k.to sto prijavljuje da ti fali nemoj da te buni,svima to isto prijavi
zaboravio sam samo da napomenem da bi radi merodavnosti testa trebalo staviti ASIO drajver u nuendu(cubaseu) na ASIO multimedia driver,a ne na drajver zvucne,jer svi imamo razlicite zvucne,ali o.k.necu da smaram.
fora je sto kod intela sa istim procesorom "udenutom" u razlicite maticne(tacnije,ploce sa razlicitim chipsetovima)ima evidentnih razlika u rezultatima,dok sam recimo ovaj moj Athlon 5000+ B.E. "ubadao" u 3 razlicite ploce(asus m3a,gigabyte ga m56s s3 i opet gigabyte ga ma770fx,i apsolutno NEMA nikakve razlike.definitivno razlicite arhitekture racunara.kod intela je jako bitan chipset,kod AMD je presudan procesor,u kome se nalazi memorijski kontroler.medjutim,vec u toku prve polovine ove godine za ocekivati je da ce i intel poceti da ubacuje memorijski kontroler u sam procesor.e,onda AMD definitivno ili mora nesto revolucionarno da uradi,ili ispada iz igre za duze vreme...no o tom po tom
poz....