Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 29-10-2007, 10:49 PM   #11
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Vasa top 3+ dream sinta..

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
otkud ovo, ko - sta - gdje, daj link?

jel to ima naznaka rezurekcije hartmanna ?

inace znam sve to o disku, nisam jos dobio potvrdu da mirror uspijeva da "prevari" Neuron OS. enkodera je bilo , i imao sam ih narucene, dok nisam otkazao taj Neuron u Austriji.. sad ih vise nema.

nisam cuo doduse da nesto posevno rikavaju, osim ako ih divljacki ne koristis.. pricao sam dosta s puretom o svemu, al proslo je vremena pa se vise ni ne sjecam..

Nego, otkad imas Kymu? i kako ti je? pricaj covjece..

Nece biti novog Hartmanna nego je Prosoniq vlasnik NASS sinteze ( oni su i razvijali ceo kod, tacnije Stephan Shprenger sada Bernsee koji je bio glavni DSP programer u toj firmi a sada radi solo www.osxtools.com ) pa su u medjuvremenu poradili toliko na razvoju iste da prevazilazi potencijale hardverskog Neurona. Za sada ce biti u soft verziji mada se suska da ce ga napraviti i u hardveru...zapravo to i pise u tom odlomku.

Kyma....prica za sebe. Cekao sam je verovao ili ne 14 godina i konacno je kupih pre par meseci. Ono sto cu ti reci za pocetak jeste da trazi jako puno vremena da se posveti i da je bazicni sistem kao kada pirocanac daje svom detetu da lize lizalicu kroz celofan...taman da se napalis i onda odes u OUT OF REALTIME poruku i popizdis.
Bez dodatnih kartica ni ne razmisljaj o Kymi. Zvuk...bolestina , zvuci vrlo hardverski, organski i debelo. Gomilu efekata kao u Eventide-ima ...reverbi ludilo, plus sve one shizo sinteze i ostali algoritmi....kupih jos i Wacom tablet i olovku i CMlabs MOTORMIX...svi se jako lepo slazu sa Kymom .
Kad bude dolazio u ove krajeve javi se pa da malo proceprkas po Kymi.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules