|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Moj neprikosnoveni nr.1 je ELKA SYNTHEX. Obozavam zvuk tog sinta.
Broj 2 bi bio Minimoog. Apsolutno brutalno jak monosint. Pod broj 3 bi mogao biti bilo koji od sljedecih, ne mogu se odluciti: Memorymoog, JD990, Andromeda, Sunsyn, CS80. Od sinteva koje imam, ljestvica izgleda ovako: Po kvaliteti: 1. Access Virus Classic 2. Studio Electronics ATC-X 3. Yamaha EX5 Po subjektivnom "necemu", ne znam ni sam cemu (ono - "znam da je ova bolja po svemu, al ona druga ima petice i plavu kosu"): 1. Novation Supernova 2 2. Studio Electronics ATC-X 3. Absynth U onom threadu sam govorio o 2 dream sinta koja bi se usudio nabaviti, ne u apsolutnim mjerilima, a tu spadaju ATC-x i Andromeda. Last edited by relis; 28-10-2007 at 08:39 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |