|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ima jos ljudi koji se zale na horizontal scroll, to sam video... U Cubase-u recimo je ona ruka na srednjem kliku mnogo dobra stvar, tako sam podesio i Reaper. U Pro Tools-u se isto skroluje na shift+wheel ali mnogo brze se krece ekran... Primera radi ako imam neki rep vokal i neki rep bek vokal koji nije bas najtacniji, ja sinhronizujem jedan taj bek na lead i dok dodjem do sledece stiha u beku, moram 10-ak puta da izrolujem wheel i za 5-6 sekundi sam tamo... Ako je recimo event u centru, jedan roll me dovede do eventa da bude levo, drugi roll, vidim pola tog eventa, treci roll napokon sam ga prosao, pa onda cetvrti, peti, sesti dok dodjem do sledeceg eventa u kanalu ako me kapiras... |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One V. 3 | djzolika | Audio Software | 22 | 30-05-2015 08:48 PM |
Presonus Studio One 2.5 | djzolika | Audio Software | 108 | 03-06-2014 12:59 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |