|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
Skinuo demo, samo msm 2. Nema nikakvih VSTi. Jel to do dema ili... Msm postoji neki sempler ali prazan. Skinuo tek da vidim kako to izgleda.
Također probao na laptopu bez ext. kartice i nikako da iskljucim integrirani mic. Msm u svim postavkam je disejblan a on opet na kanalu. Nema ga ni u reaperu ni mixcraftu a nije ga bilo ni u c5 Last edited by obicni user; 14-03-2016 at 04:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Danas sam radio miks u 3.2 i zadao mi je toliko glavobolja, narocito oko automatizacije.
Jel moze neki korisnik da mi opise WTF radim pogresno ? Otvorice vam se GIF na linku. http://recordit.co/TWbViAttO5 Kad hajlatujem i probam da koristim bracket tool za automatizaciju, uvek mi desnu tacku koju napravi resetuje na nulu. nije mi jasno, ne ponasa se tako u video-ima koje sam gledao na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je bash neki zajeb i to veliki,nije do tebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne znam sta se useri zale na CPU consumption, radi kao sat, nije stucnuo. Pod opterecenjem mi radi mnogo bolje nego Reaper.
Al brate horizontalni skrol je toliko spor i ovaj bag sto imam, i generalno automatizacija mi je jako teska u S1 da sam hteo da poludim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Kod mene se to ne desava, bar nije do sada. Pogledacu kasnije pa cu potvrditi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Dakle desava se ako mi je kanal postavljen na manje od nule, tipa -10 kao u videu, desnu tacku koju naprvi braket uvek popne na 0. Isto je i sa pan automatizacijom, ako mi je recimo sve panovano u desno ako koristim braket, desnu tacku mi resetuje na centar. Van toga, odusevljen sam kako radi smooth. A da ima jos jedna stvar, nebitno koliko sam zumirao u aranzmanu kad udjem u melodyne editor uvek je maximalno odzumirano, i onda moram da se smaram da zumiram, to je isto bez veze. Moram jos malo da istrazim o automatizaciji u S1, zato sto mi je ona najveci deo posla... Last edited by Jan; 15-04-2016 at 01:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Znao sam da sam negde ovo video pre, samo nisam mogao da se setim gde...
Nije uteha, al bar da znash da nije samo kod tebe i da je neko "prijavio" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A da li v3.2 ima taj bag ? Probacu da se revertujem na 3.2 Super, jos uvek ne mogu da prelomim sta cu koristiti, da li S1, da li Pro Tools da li da se drzim Reaper-a ili da kupujem Cubase ![]() Bilo bi dobro kad bi malo ubrzali taj horizontalni skrol, uzasno je spor Svaki ima svoje prednosti i mane... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Kako sam ja skapirao prichu, problem se javlja samo kod nekih korisnika 3.2.1 dok je na 3.2.0 sve bilo uredu...
Nisam puno vremena proveo u S1, za sada mi vishe lezi nego repera, ono shto me bash "izludjuje" je kompletan meters na kanalima... al to je do mene i navike na C5 (verovatno). Kontam da korisnicima PT nema nishta neobichno xe xe Ne znam dal sam se istripovao, a jel imao S1 ikada imao opciju da pokaze peak value? (kao broj) S`ozbirom da se na horizontalno zumiranje dosta ljudi zalilo, verovatno ce da ureda neshto i po tom pitanju. Hm ja mislio sam da si ti i definitivno preshao na reaper? Shto sad razmishljanje o promeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
S1 mi je zgodan kad treba da radim pitch korekciju na mnogo kanala zbog Melodyne-a. U isto vreme slusam kako zvuci sa muzikom itd... Reaper mi je i dalje dobar za manje komplikovane projekte, jer sto vise efekata ubacis i sto je komplikovaniji routing to vise grafika krene da zuri u odnosu na zvuk, i utisak mi je da S1 ipak radi bolje pod opterecenjem od Reapera. Svidja mi se sto mozes recimo vu-meter da ekspandujes, i njegove neke plaginove na mikseru, tako neke fore su mi skroz kul... VCA faderi se lakse prave recimo, selektujes trake "Add VCA Fader for selected track", u Reaperu desni klik na trake pa VCA Slave, pa na master traku pa VCA master itd trte mrte ![]() Isto mi se svidja sto ima mono i stereo traku, u reaperu je sve traka, pa moram da iskljucujem jednu granu (desno) u UI na FX-evima koji nemaju mono varijantu da ustedim procesor... Nije mi problem horizontalni zum, nego horizontalni skrol. A koliko ja znam nikad nisu imali opciju da pokazuju value po traci ![]() Last edited by Jan; 16-04-2016 at 05:08 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One V. 3 | djzolika | Audio Software | 22 | 30-05-2015 08:48 PM |
Presonus Studio One 2.5 | djzolika | Audio Software | 108 | 03-06-2014 12:59 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |