|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Diamond serija 9 nema "bright" zvuk,dosta je neutralna,cak je po mnogim ukusima tamna,po meni poprilicno tamnija od stare serije 8,iz koje su i njihovi monitori 8.1 i 8.2.
Diamondi su sjajni zvucnici uzimajuci u obzir cenu.To je inace jedna od najprodavanijih serija zvucnika ikada,postoje jos od pocetka 80tih. Ja sam licno vise preferirao jace serije Wharfedale-a,koknkretno modele iz serije Pacific Evolution,koja je prva cenovna serija iznad Diamonda.Model Pacific Evo 10 u kombinaciji sa Denon PMA-700 pojacalom mi je zvucala bolje od vecine monitora na kojima sam radio.Ako si se vec nameracio na Diamonde i nameravas ih koristiti za produkciju,moj savet ti je daprobas naci Diamonde iz serije 8. pozdrav
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 22-01-2012 at 05:57 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna karta za slusanje muzike | discofilman | Computer Hardware | 33 | 24-11-2014 02:42 PM |
ESI nEar08 experience??? | The Violinmaster | Monitoring | 46 | 07-06-2013 04:10 PM |
Esi - nEar08 ili neki drugi monitori za hip hop?? | ugljesa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 12-05-2009 01:42 AM |
Mala soba za slusanje muzike | Little Alex | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 31-10-2007 10:31 PM |