Hteo bih ovih dana da kupim druge monitore, gornja granica budzeta je Adam A7 ali sve sto bih nasao malo jeftinije a da bude u toj klasi bilo bi super. Naime dvoumim se izmedju dva modela koji su mnogo hvaljeni na forumu, Adam A7 i ESI 08. Dosta ljudi strucnih su mi rekli slobodno A7 ali niko nije cuo ESI od njih. Koliko sam video ESI 08 imaju 8"-cu bas, a Adam A7 6". Znate kako, moj ukus je da zvucnici ne budu bas skroz skroz flet nekako mi je to mnogo mnogo prazno, (bez zivota sto se kaze) tu sliku sam stekao slusajuci jedno godinu dana kod drugara NS10 meni je to zvucalo kao kanta, nadam se da me razumete. Sto se tice visokih i midla tu Adami sigurno nemaju problema, samo bih voleo u basu da ne bude cim ih malo pojacam, da pocnu da "prde". Sto se tice ESI one kao da nemaju taj problem, barem mislim, neznam. Opet kazem, voleo bih kutije koje malo 'masnije' rade, da budu barem malo, ali vrlo malo 'obojene'. Ajde pomozite malo u izboru izmedju ova dva monitora i svoje iskreno misljenje. Gde cu naci najvise odgovore nego ovde. Hvala unapred na svim i svakojakim odgovorima !!!!