|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam kako je vani. Ali ovdje kod nas, kao da je sve zabetoniralo!
Postoji tačan razrez između muzike rađene do 1991 i one poslije 1995/6. Prema onom što sam u prilici čuti na mjestima gdje se radi live ili se vrti, a i kada poslušate midi svirače ![]() Prošlu Novu godinu sam radio u sportskoj dvorani. Ipak je to specifikum jer su svi dosli da se isprazne i izraduju, koliko god je to moguće, pa može proći da se baš tada nekom r&b dopadne i neka od pjesma van tog žanra. Atmosfera je bila potpuno na visini priredbe. Ali, tek kada sam odlučio da se niže jedna po jedna exYu pjesma (naravno, pažljivo birana), nastala je prava razdraganost i sveopšte veselje. Prisutni : od 10 do 100 god. ![]() Jasna debela, debela crta postoji. Od, recimo, 300 'skinutih' i izvođenih pjesama u zadnjih (neka bude) 3 godine, skoro pa da nijedna nije ušla u stalni, standardni repertoar - okosnicu. One izabrane od prijašnjih vremena - sve! Last edited by alfom; 05-12-2008 at 03:28 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |