|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Rekao je da ako moze da kaze frekvencija saobracaja, da moze da kaze i frekventni opseg. Kao da je to dvoje backwards comatible ... Kada sam zatrazio takav primer na engleskom jeziku, taj post je preskocen. Quote:
Engleski je ipak sasvim precizan jezik. Na celom internetu, ne postoji izraz frequent range. Postoji samo frequency range, a to je frekvencijski opseg. Ni na nasem ni na engleskom, ne postoji izraz opseg frekventnosti (sem na nasem dragom forumu), iliti range of frequentness Naravno, na srpskom iliti balkanskom internetu preovladjuje ovaj pogresni termin - frekventni opseg ... Mi ne da znamo bolje nego ceo svet, vec i mejdu nama, znamo bolje nego profesori na fakultetima koji obaraju za frekventni opseg. Dakle izneta je argumentacija da je frekvencija fizicka velicina, dok frekventsnost to nije, ukazano je na razliku izmedju tih reci u srpskom jeziku, iako ja ne znam teoriju srpskog jezika, pa ne znam to najbolje da objasnim, sva sreca pa je bota to rasvetlio i sa strane srpskog jezika, ne znam kakva jos moguca argumentacija moze da postoji? Sem te da je ovo "ko je pametniji" rasprava? ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|