Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-07-2007, 12:55 PM   #20
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Plava Ciganko

ko ce vam svima odgovoriti ima vas kao onih kontrolora u matrixu

Dakle, ovde niko ne slusa grand, niti bi iko zeleo da mu dete to slusa i da bude deo takve kulture, ali niko ne sme da kaze zasto ne slusa grand niti zasto ne zeli da mu dete to ne slusa?

Niko ne slusa grand i ne bi zeleo da mu dete to slusa ali kada se ponudi odredjena suma novca sa kojom ce se napraviti kakva pesma koja ce doprineti sirenju takve kulture ... nema problema, moze!?

Opet vidim da se vrsi zamena teza i ispada da mi koji kazemo ono sto mislimo imamo komplekse od mileta kitica ili da nam on uzima prostor. Mislim dajte ljudi. Pa grand najvise i slusaju deca do 18 godina, meni to zasigurno nije ciljna grupa. Posle 18 oni se "urbanizuju" i onda ih eto na house. Nije bitno, samo da je fancy, da je skupo i da je extra, a sto imam osmogodisnju skolu nema veze ... ali kako ja nekome ko je prostak smem reci da je prostak, pa to nijie drustveno prihvatljivo zaboga

Slazem se Sandy, to je samo jedan deo stranputice kojim je nase drustvo krenulo, kada kazem drustvo mislim globalno, nista bolje misljenje nemam o britney nego o ceci.

sgracanin, da li si svestan sta govoris?
Ajde zamuti ti neki buckuris u svojoj kuhinji i otidji potisni koka kolu?

Sta? Ne cujem? Prejaki su? Mnogo se reklamiraju? Imaju trziste? Imaju medije?

Bas odlican si, neko da se reklamira 24/7, da visi po tabloidima, reklamama, super marketima, da mi izlazi iz vc solje i ormara i sad ja ili neki drugi pojedinac treba da parira medijskom konglomeratu? Ako ne mozes da priznas da je jedini razlog njihovog uspeha reklama reklama i reklama ne znam sta da ti kazem. Ako ipak mislis da ta muzika ima kvaliteta, ti ih slobodno navedi, ja sam te zamolio da navedes jos pre nekoliko postova ...

Sa druge strane, slazem se da alternative nema ...

Last edited by SumAnuT; 04-07-2007 at 12:57 PM.
SumAnuT is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules