|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ne volim da slusam zalopojke tipa: nema para za aternativu, sve su uzeli seljaci, postoji monopol nad medijima i monopol medija nad publikom, itd, itd... Poruka za svu gospodu koja se osecaju ugrozenim od Mileta Kitica i kompanije: promenite kanal!!! Niko vas ne tera da to gledate-evo ja npr. imam jedan od boljih bendova u gradu, sviramo svasta i cesto, pa nam se ipak do sada nikada nije desilo da nam neko trazi npr plavu ciganku! Niti ga slusam, niti sam obozavatelj, pa ipak moram da priznam da je covek pre i posle svega sto se o njemu napise ipak zvezda... I da to sto peva, stvarno tacno peva... I da ima svoje fanove (kolika si zvezda najbolje se meri brojem ljudi koji dodju npr. na koncert, ili kupe cd, ili...) I to mi nimalo ne smeta. Ko zeli moze da se bavi kakvom god hoce muzikom, e sad, dal` ce da se hrani u Hyattu i zivi na visokoj nozi, ili ce da zicka cigare na ulici i da zivi od vazduha stalno kukajuci kako ne moze da dodje do izrazaja zbog Granda, ili City-ja itd - ne zavisi to toliko od vrste muzike kojom se bavi, vec od toga KAKO to radi. Recenicu iz mog prethodnog posta je svojevremeno rekao gosp. Ljubisa Jovanovic Luis, ucestvujuci u slicnoj raspravi i ja je stalno ponavljam, vec sam se i sebi smucio ![]() Za naseg novog kolegu PA800Korg: ovde ima jako puno skroz pozitivnih i dobronamernih likova, kroz boravak na Rumskom i sam ces videti koliko su korisne i ovakve zucne rasprave, pre svega zelim ti da dosta naucis (kao sto smi i svi mi) i da nadjes sto vise pravih odgovora na svoja pitanja. Dobrodosao!!!
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|