Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 22-02-2012, 03:57 PM   #31
soundman
Member

Default Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Pa Perun - mislim da je vlasnik Ateljea Trag je po meni jedan od nasih najuspesnijih producenata. Hteo je reci da je lako diskutovati sta ne valja,kako je trebalo da bude,itd a mnogo je teze sesti i napraviti to sto valja i da se to dopadne drugima.

Pokidaj Joksimovica sa bilo kojim zanrom muzike- u smislu da budes uspesan kao on i da se procuje za tebe pa da pokazes ljudima sta je prava muzika i kako se to radi.
Opet znaci pricamo o popularnosti? Ok, ko u klin ko u plocu. A posto ne znam ko je Perun, da li to znaci da ni on nije pokidao Joksimovica? Ili nema veze ko pise nego ko se slika?

Mislim da je besmisleno dalje voditi ovu prepisku. Evo slozicu se sa vama, Joksimovic je nikad vidjen genije na ovim prostorima i trebalo bi svi da pravimo muziku kao on i jednog dana mozda da imamo i vise obozavalaca od njega. Bez holokasta ako bas ne mora. Je l' sada bolje ?
soundman is offline  
Old 22-02-2012, 03:58 PM   #32
soundman
Member

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
Verovatno ne radi sve to on kao ni mnogi veliki igraci ali jbg on se snasao,ima tim ljudi,funkcionise. Niko ni nama ne brani to isto .
Pricamo o kvalitetnoj muzici, ne o menadzerskim i poslovnim sposobnostima.
soundman is offline  
Old 22-02-2012, 04:33 PM   #33
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by soundman View Post
Pricamo o kvalitetnoj muzici, ne o menadzerskim i poslovnim sposobnostima.
Gde pise i ko kaze sta je kvalitetna muzika? O TOME SE NEMOZE PRICATI I RASPRAVLJATI !!!

Meni je kvalitetna muzika i ona koja ima dve note ! Nekome mora da ima puno akorda i soliranja i SSL-ova da bi se smatrala kvalitetnom...

Manite se praznog prepucavanja !!
DaBear is offline  
Old 22-02-2012, 05:00 PM   #34
Surfer
Senior Member

Surfer's Avatar

Jel ovo neka zajebancija?

Netko poku?ava omalova?avati Joksimovića, broj 1 pjevača koji je ujedno vrhunski autor, muzičar i aran?er i jedino ime koje ne?to znači van granica Srbije?

To stvarno mora? biti jebena faca da ima? pokrića po njemu pljuvati
Old 22-02-2012, 05:14 PM   #35
soundman
Member

Quote:
Originally Posted by Surfer View Post
broj 1 pjevača koji je ujedno vrhunski autor, muzičar i aran?er i jedino ime koje ne?to znači van granica Srbije?
Mila majko sa kim ja pricam (((
soundman is offline  
Old 22-02-2012, 05:21 PM   #36
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

izvin`te ljudi mozete voleti ili mrzeti njegove pesme, mozda vam se svidja ili ne svidja njegovo stvaralastvo (pogotovo iz doba ranijeg city recordsa sa onim minsdjusama u spotovima, nekim naocarima u boji, nagli pokreti glave koji opisuju neku dramu zbog preljube i druge gluposti) ali pljuvati po Joksimovicu samo zato sto ga ne podrzavate je krajnje idiotski...

ja mislim da on spada u vrh balkanskih izvodjaca sto je dokazao i pesmama i koncertima i saradnjama i produkcijom iako to nije neki najveci moguci nivo mislim da je za Srbiju i Balkan (uopste) to na veoma visokom nivou... kamo srece da i drugi (koje isto kao ne volimo) postizu takve uspehe, i budu predani tome... Mislim da je najgore kada ljudi krenu da pljuju pevace tog nivoa tipa joksimovica, georgijeva, pa cak i merlina, Ok je ako ti se ne svidja, nije tvoj cup of tea, kazi meni je ovo mrsko ne volim to ali covek je dosta postigo, ali negirati njegov (njihov) rad je neumesno...
BlasterMaster is offline  
Old 22-02-2012, 05:28 PM   #37
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Evo i drugi se slazu. Zamisli npr da ja kazem da je iron maiden shit jer slusam hip hop ili da lady gaga nema veze s vezom. Naprotiv, postujem svaciji rad a ta popularnost nije dosla sama od sebe.
ugljesa is offline  
Old 22-02-2012, 05:32 PM   #38
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Mila majko sa kim ja pricam (((
Ajoj ?iv mi bio, ako već ne ?eli? da ka?e? ko si bar nam reci koliko ima? godina. Mislim, sevap je posle ovolikog dru?enja da bar ne?to saznamo o tebi. Čisto da bismo i mi znali s kim pričamo.

Pozdrav,

Vasa
Old 22-02-2012, 05:32 PM   #39
soundman
Member

Quote:
Evo slozicu se sa vama, Joksimovic je nikad vidjen genije na ovim prostorima i trebalo bi svi da pravimo muziku kao on i jednog dana mozda da imamo i vise obozavalaca od njega. Bez holokasta ako bas ne mora. Je l' sada bolje ?
soundman is offline  
Old 22-02-2012, 05:42 PM   #40
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
Ok je ako ti se ne svidja, nije tvoj cup of tea, kazi meni je ovo mrsko ne volim to ali covek je dosta postigo, ali negirati njegov (njihov) rad je neumesno...
Ne sviđa mi se, nije moj cup of tea, meni je ovo mrsko, ne volim to, ali je čovek dosta postigao i time je muzička scena za jo? nekoliko metara potonula dublje u mulj, pa uglavnom izbegavam da uključim radio jer ću 99% naleteti na Joksimovića, Merlina i sl.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules