Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 22-02-2012, 05:21 PM   #1
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core

izvin`te ljudi mozete voleti ili mrzeti njegove pesme, mozda vam se svidja ili ne svidja njegovo stvaralastvo (pogotovo iz doba ranijeg city recordsa sa onim minsdjusama u spotovima, nekim naocarima u boji, nagli pokreti glave koji opisuju neku dramu zbog preljube i druge gluposti) ali pljuvati po Joksimovicu samo zato sto ga ne podrzavate je krajnje idiotski...

ja mislim da on spada u vrh balkanskih izvodjaca sto je dokazao i pesmama i koncertima i saradnjama i produkcijom iako to nije neki najveci moguci nivo mislim da je za Srbiju i Balkan (uopste) to na veoma visokom nivou... kamo srece da i drugi (koje isto kao ne volimo) postizu takve uspehe, i budu predani tome... Mislim da je najgore kada ljudi krenu da pljuju pevace tog nivoa tipa joksimovica, georgijeva, pa cak i merlina, Ok je ako ti se ne svidja, nije tvoj cup of tea, kazi meni je ovo mrsko ne volim to ali covek je dosta postigo, ali negirati njegov (njihov) rad je neumesno...
BlasterMaster is offline  
Old 22-02-2012, 05:42 PM   #2
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
Ok je ako ti se ne svidja, nije tvoj cup of tea, kazi meni je ovo mrsko ne volim to ali covek je dosta postigo, ali negirati njegov (njihov) rad je neumesno...
Ne sviđa mi se, nije moj cup of tea, meni je ovo mrsko, ne volim to, ali je čovek dosta postigao i time je muzička scena za jo? nekoliko metara potonula dublje u mulj, pa uglavnom izbegavam da uključim radio jer ću 99% naleteti na Joksimovića, Merlina i sl.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules