| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  22-02-2012, 04:36 PM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Mar 2009 Location: Beograd 
				 |   

Pa Perun - mislim da je vlasnik Ateljea Trag je po meni jedan od nasih najuspesnijih producenata. Hteo je reci da je lako diskutovati sta ne valja,kako je trebalo da bude,itd a mnogo je teze sesti i napraviti to sto valja i da se to dopadne drugima. Pokidaj Joksimovica sa bilo kojim zanrom muzike- u smislu da budes uspesan kao on i da se procuje za tebe pa da pokazes ljudima sta je prava muzika i kako se to radi. Verovatno ne radi sve to on kao ni mnogi veliki igraci ali jbg on se snasao,ima tim ljudi,funkcionise. Niko ni nama ne brani to isto  . 
				__________________ http://www.myspace.com/ugljesavukovic | 
|   | 
|  22-02-2012, 04:57 PM | #2 | |
| Member Join Date: Dec 2011 
				 |  Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core Quote: 
 Mislim da je besmisleno dalje voditi ovu prepisku. Evo slozicu se sa vama, Joksimovic je nikad vidjen genije na ovim prostorima i trebalo bi svi da pravimo muziku kao on i jednog dana mozda da imamo i vise obozavalaca od njega. Bez holokasta ako bas ne mora. Je l' sada bolje ? | |
|   | 
|  22-02-2012, 06:32 PM | #3 | 
				 |  Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core | 
|   | 
|  22-02-2012, 06:43 PM | #4 | |
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
				 |  Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core Quote: Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! | |
|   | 
|  22-02-2012, 04:58 PM | #5 | 
|   | 
|  22-02-2012, 05:33 PM | #6 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
				 |  Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core Quote: 
 Meni je kvalitetna muzika i ona koja ima dve note ! Nekome mora da ima puno akorda i soliranja i SSL-ova da bi se smatrala kvalitetnom... Manite se praznog prepucavanja !! 
				__________________ Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear | |
|   | 
|  22-02-2012, 06:00 PM | #7 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2010 
				 |  Re: Joksimovic i 3 x Mac Pro 8 Core 

Jel ovo neka zajebancija? Netko poku?ava omalova?avati Joksimovića, broj 1 pjevača koji je ujedno vrhunski autor, muzičar i aran?er i jedino ime koje ne?to znači van granica Srbije? To stvarno mora? biti jebena faca da ima? pokrića po njemu pljuvati   | 
|   | 
|  22-02-2012, 06:14 PM | #8 | 
|   | 
|  22-02-2012, 06:32 PM | #9 | 
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 

Ajoj   ?iv mi bio, ako već ne ?eli? da ka?e? ko si bar nam reci koliko ima? godina. Mislim, sevap je posle ovolikog dru?enja da bar ne?to saznamo o tebi. Čisto da bismo i mi znali s kim pričamo. Pozdrav, Vasa 
				__________________ TEHNIKA NARODU! | 
|   | 
|  22-02-2012, 06:21 PM | #10 | 
| Senior Member Join Date: Oct 2011 

izvin`te ljudi mozete voleti ili mrzeti njegove pesme, mozda vam se svidja ili ne svidja njegovo stvaralastvo (pogotovo iz doba ranijeg city recordsa sa onim minsdjusama u spotovima, nekim naocarima u boji, nagli pokreti glave koji opisuju neku dramu zbog preljube   i druge gluposti) ali pljuvati po Joksimovicu samo zato sto ga ne podrzavate je krajnje idiotski... ja mislim da on spada u vrh balkanskih izvodjaca sto je dokazao i pesmama i koncertima i saradnjama i produkcijom iako to nije neki najveci moguci nivo mislim da je za Srbiju i Balkan (uopste) to na veoma visokom nivou... kamo srece da i drugi (koje isto kao ne volimo) postizu takve uspehe, i budu predani tome... Mislim da je najgore kada ljudi krenu da pljuju pevace tog nivoa tipa joksimovica, georgijeva, pa cak i merlina, Ok je ako ti se ne svidja, nije tvoj cup of tea, kazi meni je ovo mrsko ne volim to ali covek je dosta postigo, ali negirati njegov (njihov) rad je neumesno... | 
|   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Joksimovic opet na Eurosongu | quake2 | Pricaonica | 74 | 13-12-2011 03:31 PM | 
| Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 11:02 PM | 
| Joksimovic 4 | Boskovic | Razno | 8 | 09-01-2006 02:24 AM |