|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
Mislim da je besmisleno dalje voditi ovu prepisku. Evo slozicu se sa vama, Joksimovic je nikad vidjen genije na ovim prostorima i trebalo bi svi da pravimo muziku kao on i jednog dana mozda da imamo i vise obozavalaca od njega. Bez holokasta ako bas ne mora. Je l' sada bolje ? |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Meni je kvalitetna muzika i ona koja ima dve note ! Nekome mora da ima puno akorda i soliranja i SSL-ova da bi se smatrala kvalitetnom... Manite se praznog prepucavanja !!
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Jel ovo neka zajebancija?
Netko poku?ava omalova?avati Joksimovića, broj 1 pjevača koji je ujedno vrhunski autor, muzičar i aran?er i jedino ime koje ne?to znači van granica Srbije? To stvarno mora? biti jebena faca da ima? pokrića po njemu pljuvati ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
izvin`te ljudi mozete voleti ili mrzeti njegove pesme, mozda vam se svidja ili ne svidja njegovo stvaralastvo (pogotovo iz doba ranijeg city recordsa sa onim minsdjusama u spotovima, nekim naocarima u boji, nagli pokreti glave koji opisuju neku dramu zbog preljube
![]() ja mislim da on spada u vrh balkanskih izvodjaca sto je dokazao i pesmama i koncertima i saradnjama i produkcijom iako to nije neki najveci moguci nivo mislim da je za Srbiju i Balkan (uopste) to na veoma visokom nivou... kamo srece da i drugi (koje isto kao ne volimo) postizu takve uspehe, i budu predani tome... Mislim da je najgore kada ljudi krenu da pljuju pevace tog nivoa tipa joksimovica, georgijeva, pa cak i merlina, Ok je ako ti se ne svidja, nije tvoj cup of tea, kazi meni je ovo mrsko ne volim to ali covek je dosta postigo, ali negirati njegov (njihov) rad je neumesno... |
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
Evo i drugi se slazu. Zamisli npr da ja kazem da je iron maiden shit jer slusam hip hop ili da lady gaga nema veze s vezom. Naprotiv, postujem svaciji rad a ta popularnost nije dosla sama od sebe.
#38 |
VIP Member
|
![]()
Ajoj
![]() Pozdrav, Vasa
#39 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Ne sviđa mi se, nije moj cup of tea, meni je ovo mrsko, ne volim to, ali je čovek dosta postigao i time je muzička scena za jo? nekoliko metara potonula dublje u mulj, pa uglavnom izbegavam da uključim radio jer ću 99% naleteti na Joksimovića, Merlina i sl.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Joksimovic opet na Eurosongu | quake2 | Pricaonica | 74 | 13-12-2011 02:31 PM |
Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 10:02 PM |
Joksimovic 4 | Boskovic | Razno | 8 | 09-01-2006 01:24 AM |