|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Zvucala je potpuno ok, i ja se sjecam... Tim + za deja ako je (a cini mi se da je bila prica) mixano u kucnim uvjetima.... Tad su bili PC toliko jaki da je bio problem da pustis 16 kanala na cubase-u, a kamoli da procesuirash nest.. A vokali su snimani na fancy majku 100% (znajuci gdje su snimali) Taj lik ima da biras sta ocesh... Ja sam jednom davno ostao 2 sata da biram izmedju brauner phantom, neumannau87, c-12 i josh ko zna sve cega... Uzas
![]() A sto se albuma tice, izasao je ljetos za prohibiciju... I njega smo finalizirali kod drugog nam clana foruma Hollywood-a... Kako je planeta mala ![]()
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Cudi me da nisi cuo nista... Ja kad sam god u BG, vidim im spotove na tv-u cesto... A i uzivo ih vidim
![]()
![]() |
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ja sam izjavio da bi zeleo da cujem Solidtube i da mi je muka od ROde-ova i svi me napadose ko da sam "vestica" u doba inkvizicije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Tomo jel? Al nije iz nisha nego tuda okolo nesto. Da, da... Sad su uzeli kucu na zvezdari... Radili spotove za ajsa, timbeta, ramba, neke njemce sto im je produkciju radio dash i koga sve ne.....
Da se drzimo topica..... Mariu lezi solidtube dobro. ![]()
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Jest, to je taj lik
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Drago mi je da vam se svidja, valjda me usralo taj put. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Bitna je ideja i postavka, slozicete se sa mnom, meni ta kompilacija zvuci ko da je u bunaru snimana, a ta je stvar zvucala mnogo bolje od svih ostalih... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
@dvuckovic
Zvuci mega s obzirom na uslove rada... Izvikao si low end za respekt iz 3 inch woofera ![]() Ima li ko tu stvar vise, bas bih je rado cuo iz ove perspektive..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKG SolidTube | Rista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 26-02-2009 11:55 AM |