Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2008, 04:45 AM   #41
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Default Re: rodeK2 ili akg solidtube ili neumannTLM193

Zvucala je potpuno ok, i ja se sjecam... Tim + za deja ako je (a cini mi se da je bila prica) mixano u kucnim uvjetima.... Tad su bili PC toliko jaki da je bio problem da pustis 16 kanala na cubase-u, a kamoli da procesuirash nest.. A vokali su snimani na fancy majku 100% (znajuci gdje su snimali) Taj lik ima da biras sta ocesh... Ja sam jednom davno ostao 2 sata da biram izmedju brauner phantom, neumannau87, c-12 i josh ko zna sve cega... Uzas

A sto se albuma tice, izasao je ljetos za prohibiciju... I njega smo finalizirali kod drugog nam clana foruma Hollywood-a... Kako je planeta mala
Old 10-04-2008, 04:54 AM   #42
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Zvucala je potpuno ok, i ja se sjecam... Tim + za deja ako je (a cini mi se da je bila prica) mixano u kucnim uvjetima.... Tad su bili PC toliko jaki da je bio problem da pustis 16 kanala na cubase-u, a kamoli da procesuirash nest.. A vokali su snimani na fancy majku 100% (znajuci gdje su snimali) Taj lik ima da biras sta ocesh... Ja sam jednom davno ostao 2 sata da biram izmedju brauner phantom, neumannau87, c-12 i josh ko zna sve cega... Uzas

A sto se albuma tice, izasao je ljetos za prohibiciju... I njega smo finalizirali kod drugog nam clana foruma Hollywood-a... Kako je planeta mala
Da, upucen sam sto se albuma tice sve...I poslusacu cim ugrabim priliku
Jan is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2008, 04:58 AM   #43
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Cudi me da nisi cuo nista... Ja kad sam god u BG, vidim im spotove na tv-u cesto... A i uzivo ih vidim S obzirom da zivim s noyz-om kad sam gore....
Old 10-04-2008, 05:40 AM   #44
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Cudi me da nisi cuo nista... Ja kad sam god u BG, vidim im spotove na tv-u cesto... A i uzivo ih vidim S obzirom da zivim s noyz-om kad sam gore....
Video sam spot za "S' kintom smo ti tanki", a inace ne gledam TV, neki dalji brat mog prijatelja (iz Nisa momak) isto koliko ja znam zivi sa Mariom, a ovaj mi stalno prica i prenosi mi pozdrave od Maria koje on salje preko bratahahaha...morbidno, no ovo je o K2 VS Solidtube
Ja sam izjavio da bi zeleo da cujem Solidtube i da mi je muka od ROde-ova i svi me napadose ko da sam "vestica" u doba inkvizicije
Old 10-04-2008, 05:44 AM   #45
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Tomo jel? Al nije iz nisha nego tuda okolo nesto. Da, da... Sad su uzeli kucu na zvezdari... Radili spotove za ajsa, timbeta, ramba, neke njemce sto im je produkciju radio dash i koga sve ne.....

Da se drzimo topica..... Mariu lezi solidtube dobro. Ozbiljno!
Old 10-04-2008, 06:05 AM   #46
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Tomo jel? Al nije iz nisha nego tuda okolo nesto. Da, da... Sad su uzeli kucu na zvezdari... Radili spotove za ajsa, timbeta, ramba, neke njemce sto im je produkciju radio dash i koga sve ne.....

Da se drzimo topica..... Mariu lezi solidtube dobro. Ozbiljno!
Jest, to je taj lik
Old 11-04-2008, 01:05 AM   #47
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Na zalost jos nisam imao prilike da cujem album, ali bez obzira da li su kucne ili ne okolnosti bile za tu stvar zvucala je za 10 klasa iznad celog izdanja.
Smiksano na Delta 66, kompjuter marke neki, divlji nuendo, Sony mini linija od 150e je bila monitoring i neki crveni plasticni zvucnici bez pojacala, tjerao sam ih iz headphone izlaza kartice (to je bilo pojacalo ), sve to u spavacoj sobi bez apsolutno ikakvog akustickog tretmana.

Drago mi je da vam se svidja, valjda me usralo taj put.

dvuckovic is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2008, 01:31 AM   #48
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Originally Posted by dvuckovic View Post
Smiksano na Delta 66, kompjuter marke neki, divlji nuendo, Sony mini linija od 150e je bila monitoring i neki crveni plasticni zvucnici bez pojacala, tjerao sam ih iz headphone izlaza kartice (to je bilo pojacalo ), sve to u spavacoj sobi bez apsolutno ikakvog akustickog tretmana.

Drago mi je da vam se svidja, valjda me usralo taj put.
hah...to isto ko sto sam ja snimao CB4, Pozoristance 2, Ultra Boban (nova verzija)...SB Live, plasticni zvucnici, beringer xm1800 s ustekan u hitacchi deck, hahaha i sve miksano u Acid 3...
Bitna je ideja i postavka, slozicete se sa mnom, meni ta kompilacija zvuci ko da je u bunaru snimana, a ta je stvar zvucala mnogo bolje od svih ostalih...
Old 11-04-2008, 01:34 AM   #49
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

@dvuckovic

Zvuci mega s obzirom na uslove rada... Izvikao si low end za respekt iz 3 inch woofera..

Ima li ko tu stvar vise, bas bih je rado cuo iz ove perspektive..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules