|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
414 je ok... Neko je pomenuo gore c12, to je po meni odlican mic (ako je to onaj zeleno-zlatni)
Ni solidtube mi nije legao za hiphop nesto, dok recimo neuman u87 naravno da jeste.. Probaj violet black knight, on mi se ispostavio potpuno ok za tu neku kintu cca 400-500e
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cak ni sa tim visokim vokalom od amera nisam imao problema sa sibilantima i opet sam ga radio uz moju teroiju da ne treba koristiti desser-e, a ako je bas nuzda onda neki sidechain, ali to je u vrlo izuzetnim situacijama... Sa ovim sto sam ga snimao na NT2 nemam probleme sa jacinom sibilanata, nego sa tim da su samoglasnici izuzetno ostri a sibilanti normalni, i kad se visoki smanje za dva decibela sibilanti dodju pretihi, odnosno odu nesto sto nije s... Ali i to sam resio, snimao sam i miksovao preko 50 vokala i to mi se dogodilo samo sa 2 vokala, tako da ja verujem da je tu rec o tome da nekome nesto ne odgovara, u ovom slucaju da glasu tog coveka jednostavno Rode ne lezi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Eeee da! Jednom sam i snimio MC-ja sa nekim sony sirokopojasnim za kameru i ispalo je vrlo zanimljivo... Nekako prisno... Mada i taj lik ima glaschinu bolju nego 70% amerckih crnja...
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Dedduh
![]()
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
..... Mariov kolega iz benda!
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Sa Mariom sam se video pre 3 godine ovde u Nisu na Ajsovom koncertu, a Dedu nisam video od 2004. kad sam se zadesio u Kotoru bas za njegov rodjendan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
Hehe... Bash mi je mario pricao o nekom kidanju od alkohola u nishu neki dan skoro, mora da je to to... Bili da boardujemo po planinama, vrh!
A deda mi je bio danas, dogovaramo se da radimo ovih dana.... Za boku nisam ja zasluzan radio je jedan moj ortak beat, a dvuckovic je radio mix... I to u nekim kucnim okolnostima ako se ne varam.. Ja sam im inace radio dobar dio albuma..
aje Last edited by Rhino; 10-04-2008 at 04:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKG SolidTube | Rista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 26-02-2009 11:55 AM |